Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lado Bizovičar

Lado Bizovičar

Na TV3 je nekaj let nazaj vodil oddajo Jukebox in je ful zažgal in izpadel faca,tu na Nedeljskem popoldnevu pa bi moral biti mal bolj resen in paziti kaj govori.

poglej, on ne more bit nekaj, kar ni. vsekakor ni resen in ne pazi, kaj govori, ker pač ne zna povedat, kar misli. zaključevanje stavkov je njegova hiba. če bi galunič vodil rokoborbe, bi to še vedno bil galunič s svojim tipolovodarkim priokusom, če bi sašo hribar vodil dnevnik, bi to še vedno bla komedija in če idol najstnic – zafnani lado vodi karkoli-pač-že, je to še vedno zafnani idol najstnic. simple

Sosedov Francelj je še lepši!!!!!!!!!!!!!!! Nima tko konjske glave kot Ladi.

K

joj, alf, a ni glih zato oddaja TLP nekaj posebnega? koga bi pa ti dal? zahojenega starejšga voditelja ali pa unga, ki vodi dobro jutro?? je bil že čas, da se je nekdo opogumil (kranjc) in prinesel nekaj novega, svežega. koliko pa si star, da te to moti? moja stara mama je stara čez 70 let pa ji je oddaja všeč ravno zaradi tega, ker je nekaj novega.

TLP je oddaja za sprostitev, na pa za debatiranje o politiki in podobnem sranju, zato je kar prov da jo vodita Anja in Lado… Men je Lado čist všeč, ne mislm, vizualno, ampak ima včasih dobre fore, mal za spremembo…
A Galunič vam je pa všeč, ker je tko poštirkan, al kaj, pa ko tko lepo govori??

Najbolj primeren voditelj bi bil kakšen humorist Tof,Hribar,Gojc,ali pa kdo iz TV Popra,dober bi bil Evgen Bergant ali pa kakšen voditelj lepšega bontona in kulture.

alf, tuki si pa mal za časom.

Zakaj Leonca?Tistega lepega popoldneva ne gledaš samo ti in tvoje vrstnice,ampak tudi starejši,zrelejši gledalci.To ni najstniška oddaja.

a ti misliš, da sem jaz najstnica? daleč od tega.

tako kot ga ne gledaš samo ti in tvoji vrstniki……..

ne boš verjel….
začaran krog……..

Leonca nisem vedel,zdi se mi pa,da Lado vseeno malo pretirava s svojim načinom govora.

njega saj ne jebejo č,ž,š,z,s………

u bistvu lohk rečem da zna govort……..

Eh, ta tip pa meni sploh ni luštn. Tk se nosi, ko ga srečam na faxu včasih pa zmer v tistem črnem plašču. Pa ful mali je, na tv zgleda dost višji.

Lado je neki posebnga,,,tko cortkan ampak tud moski! ;D=

sadna, ne boš verjela, Sašo Hribar je pred leti res bral poročila:) In tko ful resen je bil.

Sicer pa moja mama tudi gleda TLP in ji je Lado všeč. Je pač malo drugačen voditelj od tistih sluzasto pocukranih Mariotov. Ampak kot Maria se bomo tudi Lada naveličali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close