Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Laara Roomih postarana

Laara Roomih postarana

Starikavo deluje zaradi oblike oči in vek.  Podobno kot žena veslača Iztoka Čopa, tista je tudi čudna čez oči.

Odgovor na objavo uporabnika
irena kogoj, 10.09.2025 ob 14:43

Uf, 10.09.2025 ob 14:17

Je res spremenjena. Po mojem je največji kiks barva las. Pa nekako moško deluje, staranje ni na njeni strani.

zanimivo mi je, da njen bivši partner pri 55 letih izgleda mlajši od nje. tako mladostno deluje, najbrž je kriva nova dvajsetletnica.

Bostjan je mlajši od nje, je letnik 1976, torej bo drugo leto 50 let. Je pa res videti srečen,če je pa veš zaljubljen, samo ne vem kaj nova v njem vidi, meni je on  smotan

Brez fitrov tudi Boštjan ne izgleda ravno mladenič, tako da se prav tako stara kot vsi ostali:

.Facebook

Ali lahko date kakšen link, kje zaboga ste videli, da izgleda stara? Gledam nekaj tednov stare posnetke in mi izgleda povsod top!

Na lastni koži, 10.09.2025 ob 12:00

Če se pri 50. soočaš s stresom, kar ločitev in prodaja hiše nedvomno je, pospešiš meno in se zelo hitro postaraš.

spolni odnosi tudi pripomorejo pri gubah. Pogreša moža pa ji malo kožo skupaj vleče.

filtrčki, 10.09.2025 ob 17:08

Brez fitrov tudi Boštjan ne izgleda ravno mladenič, tako da se prav tako stara kot vsi ostali:

.Facebook

Boštjan sploh ni privlačen, je gubast, siv odtenek kože ima. Ne glejte ga na TV, tam je ves nasminkan z odrsko šminko

Anonimen758, 09.09.2025 ob 20:54

Kako se je ta ženska postarala. Čist sesuta, izpita, brez energije, starka, povešene veke, povešena koža . Kaj se zgodi s človekom, da se v enem letu tako postara? Komaj sem jo prepoznal , ko je govorila o šolski tematiki , pa tudi blond lasje ji ne pašejo

Prav imaš, sem šel poiskat slike, res je baba samo še za odpis, vse te stare škurte daje sindrom diplomiranke..

kaj je sindrom diplomiranke ?

To je tisto kar se večini bab zgodi na koncu rodne dobe , ko ne sexajo več, ko desca ne rabijo več za osnovne fiziološke potrebe, vse zmorejo same, vse znajo same…

Enim se to sicer zgodi že prej , največkrat ko diplomirajo v večernem programu , one so diplomirale, one zmorejo vse , znajo vse, znebijo se desca , ta je itak samo težava, ko pa taškriplje jih je pa veliko preponosnih da bi priznale zablodo.

Imam dve sestri, točno vem kako to izgleda, obe diplomiranki…

Mladostna je in lepotica! Vi niste normalni. Komu je na žulj stopila, da je odprl to temo? Sama zavist vas je!

, 10.09.2025 ob 22:27

Mladostna je in lepotica! Vi niste normalni. Komu je na žulj stopila, da je odprl to temo? Sama zavist vas je!

katera redno ne fuka se postara.

Pri njenih letih nihče ni naravno videti mlad.

Katja198, 10.09.2025 ob 12:46

Ta ženska meni sicer nikoli ni bila neki simpatična, ampak mi gre res na živce, ko se najdete komentirat videz 51-letne ženske. Po eni strani obsojate tiste, ki se dajo prešpikat za mladostni videz, po drugi strani kritizirate tiste, ki se naravno starajo. Bilo bi fino, če bi zraven komentarja nalepili vašo fotografijo, pa da vidimo kako se vi starate.

Podpis! Za avtorico, v špegu se poglej, preden se začneš naslajat.

Anonimno 7140, 10.09.2025 ob 23:01

Podpis! Za avtorico, v špegu se poglej, preden se začneš naslajat.

Res je, meni je bila vedno lepa, in z velikim veseljem bi imela njeno postavo, pa sem mlajša od nje, hvala bogu, da se vsaj ni začela umetno popravljati, vsaj ena, ki še ima kaj pameti v glavo, za razliko od nabotoksiranih kokoši.

Boštjan je pa lep in prijazen. Z njo nista pasala skupaj.

Izabela723, 11.09.2025 ob 06:42

Boštjan je pa lep in prijazen. Z njo nista pasala skupaj.

oba sta povprečna, čisto ok za skupaj sta bila.

Ja in? Tebe je pa ena sama mladost, zdravje, napetost. Čak sw8mal, boš isto crko ko vsa ostala živina.

Tudi tebe bo izpil stres, ti prav privoščim, da te na hitr pobere, pol pa pametuj vsem nam z druge strani, budala ena.

ne pametuj, 10.09.2025 ob 22:54

katera redno ne fuka se postara.

A imaš ti ta pravo sabljo za take?

za 51 let ,normalnega videza ,verjetno je večina slabših pri teh letih ,so pa tudi  izjeme ,ampak redke …On enako …

Za moje pojme daleč od lepotice, je pa normalna za svoja leta. Povprečna. Pred mnogo leti smo bili skupaj na eni poroki. Bila je vsa navita, vzhičena, poln prostor je je bil, meni ni bila preveč simpatična. Preveč vsega je špricalo iz nje. Boštjan pa umirjen in prijazen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close