Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kvazi umetniki vlečejo socialno

kvazi umetniki vlečejo socialno

zanima me vaše mnenje specifično glede določene sorte poezije. moja hči bere poezijo iz instagram profila

https://www.instagram.com/spranija

malo sem prebrala in se mi ne zdi nič kaj primerno. ti umetniki vlečejo socialno na račun nas, ki delamo. da ne govorim o temah, ki jih obdelujejo. sama droga, pijača in zblojene misli. malo sem pogledala kdo je za tem profilom in mulca zgledata zelo “posebno”. milo rečeno, če bi moja bila s takšnim, bi ji prepovedala.

a to vas nič ne zmoti? tudi vaši otroci berejo podobno? je to zdaj in??je problem v meni?

Meni se zdi čisto v redu, da se podpira drugačnost. Moj sin je glasbenik in zasluži par jurjev na mesec. Ne vlečejo vsi umetniki socialne.

Odgovor na objavo uporabnika
učiteljica312, 15.08.2025 ob 11:23

zanima me vaše mnenje specifično glede določene sorte poezije. moja hči bere poezijo iz instagram profila

https://www.instagram.com/spranija

malo sem prebrala in se mi ne zdi nič kaj primerno. ti umetniki vlečejo socialno na račun nas, ki delamo. da ne govorim o temah, ki jih obdelujejo. sama droga, pijača in zblojene misli. malo sem pogledala kdo je za tem profilom in mulca zgledata zelo “posebno”. milo rečeno, če bi moja bila s takšnim, bi ji prepovedala.

a to vas nič ne zmoti? tudi vaši otroci berejo podobno? je to zdaj in??je problem v meni?

Učiteljica ali znaš povedati kaj je zate umetnost?

To je zato ker “za zraven” prodaja mamila

nisem zares učiteljica. delam že 35 let v proizvodnji in garam. z umetnostjo se ne ukvarjam ker se mi zdi brezvezna. me pa skrbi za otroka ker pred mojimi očmi sprejema nesprejemljive stvari in s tem zanemarja temeljno vrednoto in to je trdo delo

Se popolnoma strinjam, pomoje je to nek nov fenomen, da se vsi delajo otožne in boge. Tudi moja hči ima to  obdobje, pa ji nič ne koristi. Naj grejo delat rajsi

Kar ti “proizvajaš”, se najbrž marsikomu prav tako zdi brezveze, ampak vseeno dobivaš plačo za to. Ker je neko povpraševanje. Prav tako je povpraševanje po umetnosti, in ne misli, da je ta proces začet in zaključen v petih minutah. Poleg tega tebi ni treba skrbeti za promocijo, izvedbo, ideje in še marsikaj. Še možganov ti najbrž ni treba vklopit, ti samo prideš, oddelaš svoje in potem imaš čas, da pljuvaš po drugih.

Odgovor na objavo uporabnika
učiteljica312, 15.08.2025 ob 11:33

nisem zares učiteljica. delam že 35 let v proizvodnji in garam. z umetnostjo se ne ukvarjam ker se mi zdi brezvezna. me pa skrbi za otroka ker pred mojimi očmi sprejema nesprejemljive stvari in s tem zanemarja temeljno vrednoto in to je trdo delo

?

Tole piše pa ena polpismena izguba.

Ničesar ne najdem v tej “poeziji”.

Kje si pa ti študiral, da si tako načitan da imaš prav svoje kriterije za poezijo?? Verjetno si najmanj doktor slovenščine haha

Soravte se delati, ne da se brezposelnim še nadomestilo zvišuje.

Poezija na linku sploh ni slaba. In je daleč od polpismenosti, kot en(a) zgoraj komentira. Izobrazite se malo o pesniški formi, preden zafilozofirate kaj je in kaj ni umetnost.

Glede na to, da delaš v proizvodnji, bo tvoja hčerka kvečjemu kakšna slaščičarka, kelnarca, trgovka. Če se celo ne bo vpisala na filozofsko fakulteto in postala pesnica. Da bo lahk “vlekla socialo”. A si ne želiš najboljše za svojo hčerko? Si predstavljaš, da pristane v kelnarjenju sluzavcem? Boš ponosna nanjo, ker ni umetnica, ampak gara?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close