Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kvašeni muffini

kvašeni muffini

Mene pa zanima koliko sploh stane ta knjiga.

Hvala za podatek in lp, Maja

Hej, Kresnica! Samo v vednost; tvoj nick ne izpise e mail naslova. Lp

stane 23 $;
pišete mi lahko na naslov kresnica_kresnica@yahoo.com (Babi, hvala za informacijo :))

Hej punce če boste naročale tole knjigo, upam da ne boste razočarane, meni je pač všeč, včasih jo samo prelistam tako za dušo – pa pobiram ven ideje, ne rečem pa da sao vsi recepti uporabni, čeprav so tako na oko videti precej enostavni.

Kresnica bom šla v akcijo brskanja po amazonu, samo še to mi povej če imaš kakšne omejitve glede števila knjig? Menda ne, glede na to da šparamo na stroških po kosu knjige ;-)).

Se ti oglasim na mail.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Evo Kresnička! Poslala sem ti mail, jaz sem ZA!

Hm…avena nič nisem dobila… lahko še enkrat…če pa ne bo šlo pa na: dana@jpdesign.net

Saj sem res dobila nazaj, pošiljam z drugega naslova, upam, da bo v redu.

avena, sem dobila 🙂
nekaj mi nagaja outlook, tako, da vsako pošto dobim po 10x…tvojih sporočil imam 20 🙂

Noro, samo ne mi naročit 20 knjig:-))
Se vnaprej opravičujem za tale čvek, preden se bo kdo spotaknil ob to debato.

Dej dej, jaz sem se vama že mal nasmejala danes, kdor bo pa jezen za tole naj se gre pa mal ohladit pod mrzlo vodo ;-)).
Joooooj, jaz sem že čisto zmešana od amazon ponudbe ;-)). Kresnica se bom potrudila da bom samo tri knjige naročila, res. Upam da ti še danes pošljem povezave na željene bukvice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close