Najdi forum

Kvarner

Ali pozna kdo kakšen kraj na Kvarnerskih otokih, kjer bi lahko preživeli lepe počitnice z 1,5 letnim sinkom (kamenčki in senca dreves na plaži)? Malo sem namreč že iskala po internetu, pa nisem našla nič pametnega. Dalmacija pa je letos na žalost predaleč. Vsakega predloga bom vesela.

Jaz ti res priporočam Baško na Krku – dolga plaža z majhnimi kamenčki (prod), senca (predvsem v nudo kampu), sami otročki kakor pogledaš… ;-))

Kamp Straško na Pagu.

lp oz

Tu je res lepo. Meni je bilo všeč tudi v Biogradu.

lp Majuška

Krk – Baska nima nic sence ! Nikjer !!! Niti v avtokampu so komaj sadili drevesca prava pripeka !

Pag – najboljsi kamp je sigurno Simuni ( v lasti tujcev ) ostali so predpotopni torej infrastrukture stare ( se jugoslovanske ) :
http://www.kamp-simuni.hr/

Rab – najboljsa lokacija za majhne otroke ker sega voda do kolen kar vec 100m od obale. Avtokamp : http://www.kvarner.hr/camping/rab.html sicer tudi na sami plazi nic sence je pa vsaj v avtokampu kaj sence … meni najljubsa lokacija v kvarnerju.

Losinj – prevec kamnite plaze ( nevarno ! ) in takoj visoka voda , neprimerno za majhne otroke.

Se strinjam z refoskom glede Baske, samo FKK kamp je v senci (sicer zelo lep) je pa relativno majhen zato se velikokrat zgodi, da je prezaseden. Osnovna plaza v Baski je mesanica rostilja in komercilanih plaz. Sicer lepo vendar poleti zelo vroce in zelo naguzvano.

Refoskov predlog glede Raba ni slab najbrz mislis na kamp na severu otoka z mivko. Varianta Gradez hodis deset minut po vodi in si še zmeraj le do kolen v vodi. Osebno mi je lepis kamp na juzni oblai otoka pred mestom Rabom in hotelskimi kompleksi zal pa se ne spomnim imena. Je pa mesto Rab po mojem mnenju najlepse mesto v Kvarnerju.

lp

oz

Res je avtokamp o katerem pravis je PADOVA ||| malo pred mestom Rab, super sprehod do samega mesta ( priblizno 15-20 min pes pot ob obali ) izredno lepo mesto. Jaz sem sicer bival v kampu PADOVA III, sem pa se hodil kopat v SAN MARINO ( na severu otoka ja z pesceno plazo ) mislim da je ta najbolj primeren za majhne otroke !

Hvala za odgovore!

Poznam Šimune in San Marino. Se strinjam, oboje je zakon! Problem morda pri San Marinu: 1,5 let star otrok- pesek v ustih in povsod drugod. Torej, Šimuni. Refošk, ali kdo drug, ki pozna, veš za kak apartma ali internet stran, kjer bi lahko rezervirala kak apartma? Iskala sem na “najdi.si” pod “Šimuni” in tam so že vsi apartmaji zasedeni. Hvala in LP!

Zal jaz ponavadi hodim v avtokampe in ne v apartmaje … tako da ti ne morem pomagati. Bom vprasal kolege ki imajo sina invalida pa hodijo zmeraj v apartma kam so sli ko so bli na pagu ( vem da so stanovali v Novalji in so se hodili kopat v simuni – saj je blizu ). Vem da so baje tudi v samem avtokampu simuni gradili neke “apartmajske” hisice, mogoce bi bilo tudi to vredno razmislit …

Hvala že vnaprej, jaz bom pa tudi malo pridna in posrfala po hrvaških straneh, če je kaj tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close