Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetne majice

Kvalitetne majice

Pozdravljeni,

a kdo mogoče ve, kje bi se dalo dobit kvalitetne enobarvne kratke majice… in različnih barv? Takšne, da niso raztegnjene in za v kanto že po treh pranjih?

Hvala!

lp,m

Ce gres v kaksno trgovino ki ima promocijski tekstil pomoje nimas kj zgresit. gre za cist simpl brez logotipov ipd majice. So razlicnih proizvajalcev razlicne cene in kvalitete. Jz sm jih kupla v eurotonu….imajo tud mp tko da ni problem. Sem pa zdj za mojga narocala z motivi iz anglije preko george.com…s kvalito sem zadovoljna on je pa irak skeptik in je bil ful navdusen nad kvaliteto.

na Rudniku. Ogromno izbire, v vseh cenovnih razredih.

Poglej na tej povezavi T majice kratek rokav[/url], če pa raje nakupuješ v trgovinah pa jih najdeš na maloprodaja[/url]

Kupi majico, ki ima vsaj 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} elastana, pa ne bo izgubila ne oblike, ne barve. Ni nujno, da je draga, vazen je material.

Hvala vsem za nasvete!! 🙂

Majice.si imajo ful kvalitetne majcke. Prodajajo sicer potiskane, mogoče se da zmenit tudi drugače, ce jih kupuješ več.?
Pri nas doma jih imamo vsi, se ne spirajo in ohranijo obliko. Otrokom kupujem le še te majčke.

Prveri tole majico Roly BRACO. Po mojem mnenju najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na tržišču. https://www.habeco.si/t-majica-roly-braco.html?pid=7892

Vse majice, k ste jih omenili sem že kupil in so za en drek! Še posebej rolly firma.
Tudi sam iščem kvalitetne majice in jih pri teh tiskarjih ni.
Nazadnje sem kupil fruit of the loom – neke premium in so po prvem pranju zbledele.

Kvalitetne majice so eurowear ki jih najdes na spletni strani euroton. Z njimi imam res dobre izkusnje.

v trgovinah na golf igriščih imajo kvalitetne in drage

različne znamke, v glavnem kvaliteta. Tudi Tom Taylor/Sportina ima solidno robo.

Mi jih že leta kupujemo pri Eurotonu, ker so najcenejše in najbolj kvalitetne. Zdržijo precej let.

Vaš link

Lepe in kvalitetne stvari za moške se dobijo v nakupovalnem centru v Udinah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close