Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kvalitetne barvice

kvalitetne barvice

Drage mamice, katere barvice ste kupile za svoje otroke, pa da so res kvalitetne…beri: SE NE LOMIJO, hvala in leppp ponedeljek

Najboljše barvice so Faber-castell (pikice imajo gor). Se ne zlomijo, tudi če padejo na tla. So malenkost dražje, vendar se ne morejo primerjat z ostalimi, vsaj z mojimi izkušnjami je tako.

Faber castell – res so drage, ampak moj jih je imel celo OŠ, s tem, da smo tiste, ki so se prej porabile, lahko dokupili na komad.

Giotto supermina, odlične barvice! Smo imeli tudi Faber castel, ampak se lahko skrijejo pred Giotto.

Letos na SLovaškem v Tesco trgovini – za 1, 20 eur za 24 barvic- padle že na tla v šoili z mize večkrat pa se ne zlomijo. Prekašajo vsa zveneča imena barvic s tradicijo izdelave, ki so vsak 5x dražja.

tiste iz Lidla ali Hoferja, debele, 12 kom, so zdržale celo leto, nič se ne lomijo, cena 1,99€.

Tudi mi imamo letos Giotto trikotne, debelejše. Nam se ne lomijo in se z njimi lepo riše. Dobre izkušnje imamo tudi s tadebelimi trikotnimi Herlitz in s klasičnimi Jolly.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close