Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kvalitetne barvice

kvalitetne barvice

Za GIOTTO vem, da so dobre. Poznate še druge barvice, ki so kolikor toliko kvalitetne, da se ne lomijo kar naprej.
Doma smo imeli že vse mogoče proizvajalce barvic, pa ugotavljam, da so po večini bolj slabe kvalitete.

Za GIOTTO vem, da so dobre. Poznate še druge barvice, ki so kolikor toliko kvalitetne, da se ne lomijo kar naprej.
Doma smo imeli že vse mogoče proizvajalce barvic, pa ugotavljam, da so po večini bolj slabe kvalitete.[/quote

V Arsu v stari Lj. jih imajo malo morje. Najbolje, da skočiš do njih.

Faber Castell npr.

Faber Castell, tiste trikotne so res OK. Vem ,kako pogosto smo menjali cenejše barvice in kako pogosto je potrebno menjati te. Kljub ceni (dala sem 10 EUR za 12 barvic :S:S:S) se splača, ker trajajo.

Staedler.

Pri nas se najbolje obnesejo.

Pri nas se najbolje obnesejo.[/quote]

Tudi pri nas Staedler – tiste v modri platični škatlici na zapiranje.

Pri nas imamo debele (trokotne) Ajda, kupili skupaj z ostalimi šolskimi potrebščinami pri Copii Novi. Super so, se ne lomijo in so primerne za začetek OŠ (pri nas so iste v uporabi že drugo leto). Kasneje pa so po mojem mnenju predebele.

Včasih so bile super barvice Jolly, ne vem pa, če se še dobijo (jaz imam še svoje iz šole).

Me boste spluvale ne???

Mi imamo barvice Lidl. Zakaj? Potegneš črto in se pozna barva. Sem kupila Jolly za v šolo, da bi bile boljše, pa so slabe.

Zadnjič so imeli akcijo, pa sem šla kupit vse vrste barvic (normalne, debele, manjše). Seveda privoščim otroku dobre barvice. Čeprav so noname firma, dobro delajo. Pri drugih plačaš firmo.

Grem stavit, da ni nobene razen mene, ki jih je kupila.

Jaz nimam predsodkov pred noname izdelki. Dejstvo pa je, da smo noname barvice menjali (izrabljene!) po 14 dneh, Faber Castell pa so še zdaj prve – od septembra. Ena je bila izrabljena. Ostale so še vse OK. Pa je več kot pol šolskega leta mimo.

No, pri nas pa imamo Hoferjeve.
So v kovinski škatli in jih je 24, firma SAX (se mi zdi).
V uporabi so že drugo šolsko leto in bi lahko rekla, da so celo boljše od Faberjevih.
Ko jih bodo spet imeli jih kupim na zalogo.

LP

Mi imamo pa vse od LYRA, mi je fajn.

Pri poceni barvicah je treba pazit tudi zato, ker nikoli ne veš kaj je notri. Barve so včasih imele strupe not in pri kakih noname firmah nikoli ne veš.

Tudi pri frmah ne veš, ali imajo strup ali ne. menda nisi tako naivna, da bi verjela, da tam zaradi firme ni.

Tudi mi imamo že nekaj let Hoferjeve, se ne lomijo, so mehke in otroci z njimi radi rišejo.
Jaz imam zase Faber Castel, pa se mi ne zdijo nič boljše.

jaz uporabljam debele jolike

Pri nas se najbolje obnesejo.[/quote]

Tudi pri nas Staedler – tiste v modri platični škatlici na zapiranje.[/quote]

Enako.

Prve barvice imamo od Crayole in so super – take malo manjše in super za otrokove majhne ročice.
Od LIDLA pa imamo tiste velike vodenke v dveh nadstopjih in so super.
Za Jolly ste me pa presenetile – včasih so bile super.

Mi smo vzeli za Tuševe zvezdice jollyke.Groza! Pozna se ne,šilit se ne dajo.Ne vem ali so imeli kakšno ponesrečeno serijo ali so se res tako zelo pokvarile.Sdaj imamo velike trikotne Pelikanove in so super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close