Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvaliteta Lelosi, Pikaluna, ….. pajkic

Kvaliteta Lelosi, Pikaluna, ….. pajkic

megasstic, leona, lanuma je že katera preizkusila?

Letos sem kupila prve lelosi in tudi zadnje. Še škart so bile, da so mi morali menjati. Vse te znamke so eno in isto (izvedela iz prve roke), vse je iz Kitajske. Ene modele tukaj potiskajo, druge ne. Ni vredno.

Lelosi imam. So na prvo žogo  prijetno mehke za nošenje, a ne daj bože, da se dvakrat premakneš v njih ali greš v toplejšem vremwnu z njimi ven. Se skuhaš v njih. In ker sem jih prav za telovadbo nabavila (nošenje pajkic mi je namreč primerno samo za telovadbo, za drugam ne), sem seveda razočarana. Tako da sem čez pajkice naredila križ in lepo ostala pri navadnih bombažnih trenirkah.

Lanuma so super, ne vidi s čez, prijetne za nositi. Sedaj so imeli akciji 2+1 gratis, dostava zastonj

Na kos pridejo 17 EUR , se res splača. Lelosi nimam , so mi predrage , pa slišala sem kar pritožbe čez njih.

Živjo Imam Lelosi in Pikaluna. Lelosi se lepe in neprosojne, zelo lepo se prilegajo. So pa vroče in neprijetne za znoret. Če sediš v hladu pri miru in v hladnih mesecih so ok, takoj ko so temperature višje, pa ko se gibaš in švicaš, torej vsak šport pol pa jih hočeš čim prej dol vršt.

Pikaluna: zaenkrat so krasne, ne švicam v njih veliko bolj udobne. Imam dvoje, razmišljam da si kupim še dvoje črne. Niso vroče. Ni mi logično, ker je oboje zelo reztegljiva sintetika, s privlačnimi obstojnimi potiski, amapk Lelosi ne kupim več, Pikaluna pa še.

So pa obojne obstojne tako barvno, kot sama tkanina. Ne bodo se znucale ob pogosti nošnji. Trpežne zelo in ne razvlečejo se.

Živjo, jaz sem imela isti problem in poj sem našla joeandluca. So malo dražje, ampak evo “peri, nosi” že več let, pa še v slo so narejene

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close