Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kvaj poj iz temu Džokovičam?

Kvaj poj iz temu Džokovičam?

in zakva bi mogl to koga zanimat?!

Aroganten laznivec, anticepilec…..Zelo slabo reklamo si je naredil.   Cez 80 odstotkov Avstralcev bi ga takoj izgonilo iz drzave.

Folk, ki izstopa, vedno naj*be.

Tudi zmaga mu vec ne pomaga.  Ce si neumen, ti noben denar ne pomaga.    Ponarejanje, laganje pod prisego, neupostevanje ukrepov…. Slab zgled za mlade sportnike.

Če bi se cepil, bi ga marsikdo posnemal. Kdo ve, koliko življenj bi rešil…

Odgovor na objavo uporabnika
Mačkarica, 13.01.2022 ob 17:50

Če bi se cepil, bi ga marsikdo posnemal. Kdo ve, koliko življenj bi rešil…

Jep, rešil bi jih, ampak ne pred boleznijo pač pa pred pogromom cepliskih skrajnežev.

Za dobrim konjem se vedno kadi.

campari, 13.01.2022 ob 17:56

Za dobrim konjem se vedno kadi.

Žal imam občutek, da se tale konj izgubil v prahu, ki ga je dvignil sam s svojim dirjanjem.

BTDT nepr., 13.01.2022 ob 17:58

Žal imam občutek, da se tale konj izgubil v prahu, ki ga je dvignil sam s svojim dirjanjem.

in prov je tko. Kaj pa misli da je? Če je zaprisežen anticepilc naj bi ostal doma. Zdej pa laže dol, pa si zmišljuje vsak dan nove pravljice .. ma je izpadel totalni bebec res.

Uf, kako se je pa ta clovek osmesil s tole afero, da se mi kar smili!

Spomnim se ga se iz casa, ko se je komaj pridruzil teniski karavani, v Umagu je parkrat nastopal in zmagal, v tistih casih je bilo se kar riskantno, da en Srb pride v Umag, kaj sele, da zmaga! Se spomnim, da sem poslusala njegovo izjavo po zmagi, ce me spomin ne heca, je bil tam tudi Mesic, fant je tako pametno in lepo govoril za tista svoja mlada leta, se mi je zdel takoj fajn decko.

Ne spremljam tenisa, niti sporta, a Novak se mi je vedno zdel v redu, karkoli sem prebrala o njem v mefijih, mi je deloval fajn, tudi to s hrano, kaj je, ne je, pac njegova stvar, enako zdaj s ceoljenjem, hoce-noce cepljenje, prav tako njegova stvar in tudi ce na glas pove, ima pravico jasno izrazit svoja stalisca, enako kot vsi mi!

Ampak tole zdaj, je viza, ni vize, pa zdravstveni razlogi ja, potem ne, prebolel ja-ne, pozitiven ja-ne, hodil okoli…

Kaj hudica mu je bilo tega treba?

In kaj mu je toliko do tega AO, osvojil je vse, razen OI, denarja ima dovolj, nima res nobene potrebe po takem siljenju na AO, sploh pa ne s takim nacinom!

Ce ze, bi lahko nastopil v popolnoma dtugi smeri, nisem cepljen, ne bom se cepil, testiram se 3x na dan, sem zdrav in nihce me nima pravice zato diskriminirat. Pol sveta bi ga podprlo!

Tako pa je izpadel laznivec in muckator! Pa tak fejst fant je bil vsa ta leta…

Ker Novak podpira LGBT ljudi tudi jaz podpiram njega.

Zato.

. https://youtu.be/ahXb64r9_1Q

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close