Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kva jim v Indiji počnejo

Kva jim v Indiji počnejo

( https://www.24ur.com/novice/korona/dnk-cepivo.html )

Lej kva jim v Indiji kao počnejo.

In pravjo da je prepreču bla bla čez 60 odstotokov.

Si mislite?

Kako pa vedo, da je prepreču?

Na podlagi katerega Kur*a?

Veste ko se grejo nekateri cepit proti klopnemu bla bla, kako pa vedo, da potem ni nekdo fasal tiste bl bla, ker se je cepu, saj še vedno fašejo tako cepljeni kot necepljeni ali pa obratno?

Zaj tiste face, ki boste brale članek seveda ne spreglejte besed o HIV.

Kaj ste že slišali da so izkoreninili HIV ali še vedno slišite, da folk,ki kao ima HIV požre tablet za ceu krožnik? Med tem ko HIV niso porihtal pa za tale covididi vsak teden nekj novga. Zgleda,da se dobr prodaja.

Kje je dost folka da vrže kak mali kovanček? Ja Indija ma kar velik folka se zdi kajne. Kovanček na kovanček, kamen na kamen palača.

Folk zase pojma nima kaj je od kod je kaj šele da bi že obvladoval vso strukturo DNK in kodo človeka do potankosti pa bi kar spreminjal DNK. Hm… No verjetno ne seb ampak tisočim , milijonim drugim pa morda kajne.

Veste ko se je omenjalo o DNK manipulciji pa so napadal tudi  zblojeni žleht slovenčki po forumu kako so vse teorije zarote? No ja, če so potem 24 curcev objavlja teor. zarote danes.

Sicer ne vem kako je z vami ampak jst ko vstanem iz postle rabm nekj časa da k seb pridem, da se še mal bl zbrihtam ampak potem pa čez dan ne verjamem kar povprek vse vsem kretenom. Če me je živlene kaj nauču je to, da je polno laži in uzavajanj. Da se sicer polno ljudi dela lepe po duši in prikazuje da so pošteni u resnic so pa navadne zlagane egoistične riti pa nč druzga.

Tudi višje po hierarhični lestvici greš bolj fino govorijo pa bolj so pokvarjeni. Izjeme so pa povsod.

Še danes pa je že več kot leto od kar vam pišem niste ne vi ne drugi dali pojasnila kje je palčka pristala, vzorec tvojega DNK potem,ko vam sporočijo ali ste pozitivni ali negativni.

Sploh tisti, ki se hodite testirati veste kje je vaša palčka prisatala, vzorec vašega DNK? Ma pojma nimate al vam je to jasno?

Ma nima veze kdo si kašn šiht maš kašno šolo, pojma nimaš ti jst povem.Sanja se ti ne kje je tvoj vzorec pristal.

Tako, da ko boste naslednjič komu pametovali kaj veste in kok ste pametni se samo spomnite da pojma nimate. In če pustite da vam kar tako po nosu in glavi grebejo in vam to ni nekaj napačnega ste pač usekan in niste pri seb. Ste zavedeni ali pa usekani.

Za Indijo se ve kako je, da je bolj na hojladri vse skup in jih majo za totalne pos. zajčke, tako kot ostale le da je tam naivnost še večja, ker je več ljudi in morajo vsako minuto izkoristit mnogi izmed njih da majo kaj v usta za dat. In če take vlade zavajajo Boh jim pomagaj.

Ampak če je stvarnik, stvarstvo, Boh naredu DNK ga ni tale zblojena znanstvena sfera, ki bi rada očitno počela himere in se špilala z DNK človeka in delal igrco na žetone pa qr kode.

Folk če se nauš zdej zbudu se boš očitno mogu po smrt.

Na zemlji so nam tistim ,ki vemo kaj se dogaja vsaj približno vzeli vse moči razglašanja znanja in ved in so naredili svoje medije,kipa so fejk mediji in se ponavljajo kot stara lajna.

Bili so pred mano, zdej so in bodo še za mano. Tako je. Zato smo. Če mene ni pač me ni ampak tudi tisto kar vem ne boste dobil.

Nekateri znate žogo nabit nekateri pa vemo kaj je in kaj ni, zakaj je in zakaj ni.

Če vam je bolš gledat tistega ki žogo nabija pa nč vedt o seb prov pa poslušajte škatlo tisto ta tanko k se ji reče LCD.

Prej al slej pa se bo vsak obračal, ker govedarji se ne bodo ustavl.

Če je nekdo firbčn in oni so fest bodo firbčni še naprej. Če ti bo perje iz glave začel rast teb nau smešn unim pa bo pa zanimivo tud in se bodo še vprašal kaj bi mogl namešat, da bi ti še klun dobu ne sam perja.

Da ne boste mislili, da manipulacija genov ni mogoča danes pa si vzemite cajt pa poiščite linke ki sem vam jih dal v opis tud tam bost naši Lulu in Na… punčke in od HIV itd. ter kako so bili uspešni pa naj bi bilo to top shit napredek. Sedaj pa bi kar tisočim nekaj vbrizgaval med tem pa vam ne povedo da bod vsak dan ozemljen zbloda zblojena, da si se tak rodil, da potrebuješ frekvenco zemlje, tvoje celice, DNK jo potrebuje in še več. Ponovno pod linki mal pobrskajte saj vam ni treba vse štekat, ampak zavedat se da tak kot si si se rodil z namenom in ni bila napaka da te žul tja v boso taco pa zebe.

Veliko vejo sam vi ne veste skor nič, ker ste čist preobremenjen z igranjem v njihovi igri vsak dan da lahk žvite. Ne veste pa da ste vi vse kar je. če vas ni sveta ni. To šteka tist k ga danes več ni in pa redki ki še vedno so.

Ajd, zbuud se

Sem pisal v slengu in bla bla, da naute spet rekl da niste štekal pa da je preveč zakomplicirano in preveč filozofsko.

kk da ti nis še fasal korone. a sm ves cajt pod mamino kiklo visiš. he he

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 21.08.2021 ob 23:37

kk da ti nis še fasal korone. a sm ves cajt pod mamino kiklo visiš. he he

Nisem je povabu ker se skriva in dela nevidno pol nej bo pa drugje pr men ne.

Glede mame pa ti veš če ma tvoja mama rajš mene kot tebe. Glede na to kakšne strelaš čist možn, da me ima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close