kustiči-pag
Tukaj kjer zahajam jaz je tel.št. 00385 53 664 030,imampa še št. kjer je enako preverjeno in tudi 15 m do morja pa so št. 00385 53 664 031(Ivica-to je moški), 00385 53 664 029 Ivan oz. Silvana. Če pa še Vas kaj zanima pa mi na email naslov pošljite Vašo tel. št. in Vas bom sigurno kontaktirala. Meni in moji družini so Kustiči zakon!
Lp.
Zame so KUSTIČI,katastrofa!
Sploh ni tak fajn,…plaže nič kaj prida,..voda,..trava not,samo na začetku mal nasutega peska,…res nič kaj fajnega!
Mala vasica,..čeprav je pa res da je mirno,pusto,dolgočastno,…
Pa tam kjer smo bili,..nimam besed,..da ne govorim kaj vse so lastniki zahtevali od nas;
obvezno sezuvat čevlje
klimo ne preveč uporabljat
da otroci ne bodo glasni
da otroci ne bodo prijemali sten,..
pa še ne vem kaj,..mislim živa groza!
Mogoče mi je to pustilo en grenek pečat na KUSTIČE,…
Pa smo sicer mlada 5-članska družina,mirna urejena,…ne bi rekla,da bi bili neki mulci,opiti,..razigrani,…
Res meni živa katastrofa!
Sicer hodimo že 4-leto na Pag,Kamp STRAŠKO,tam je bombastično,da ne omenjam plaže,…ni primerjave,….
Torej vsi ki odhajate tja,..ni vse lepo,kar se sveti!
ti80,mislim da točno vem pri kateri hiši ste bili. Niso vsi enaki,pa tudi tam je manj navoženega peska v vodi kot pri teh lastnikih,za katere sem napisala številke. Moram pa res povedat, da grem na dopust na počitek,kajti galame in gužve čez celo leto imam doma dovolj. Je pa res,da nekaterim odgovarja gužva in žurka,drugim pa ravno obratno. Bila sem v pred leti v Sukošanu,pa v Podstrani pri Splitu,na otoku Rabu v Loparju, v centru Novalje in tudi v Istri v Poreču,pa moram priznati,da smo si tukaj našli svoj mir. Za travo v morju pa je tako,da tudi pri nas na kopnem raste in se mora izvedeti zakaj je tako. Jaz kot radovedna baba sem spraševala in izvedela,da je tukaj trava zaradi izvirov sladke vode in zaradi tega,ker burja odnese v celoti pesek na sredino zaliva. Je pa pod to travo tudi v Kustičih ta rodovitna in zdravilna zemlja. Voda je zelo čista,za otroke pa imajo res skoraj vsepovsod lepe navožene plažice,ki so dostopne tudi invalidom. Še vedno vztrajam,za mene so Kustiči zakon!
LP
Ja saj pravim,..vsak po svoje!
Pač mi smo imeli s KUSTIČI,tako slabo izkušnjo,..da ne govorim še to,da ko se je brat pripeljal tja na obisk(bili so na drugem koncu Pag-a,so prišli samo na kavico),..so pa totalno ponoreli in smo morali oditi!
Pa saj to ne moreš verjet!
In to so mislili,da mi zdaj neko paludje vlačimo,..pa da bodo oni pri nas spali,…mislim,..le kako,če so prišli tja brez vsega,…mah..
Najbolj zanimivo od vsega pa je to,..da so tako pedantni,vse je treba pazit,i.t.d.,ko pa se je pojavla njihova “nora” žlahta na vratih,..so pa smrdeli in bili umazani hujši kot pa naša oma,ko ravno iz štale pride!
Pa še ona ni tak umazana,..niti smrdi ne tako,kot paoni,…fuj…
Mislim,..
Naj povem še to,…da imajo ravno ti zdaj oglas na BOLHI,TAKO DA LAHKO VSI VIDITE,KAM SE NE PODAJAT,..KER TI LUDI RES NISO NORMALNI!!!!!
lepo pozdravljene.
glede kustičev, ti80 kaj ste to mogoče bili pri mirku. mi gremo letos tja pa prav tako mislijo za nami priti sestra z družino za par dni jaz sem gazdi povedala da bodo prišli ker itak mi plačamo apartma za 6 ljudi midva sva pa samo dva (hčerka ima dve leti tak da se niti ne šteje) upam da mi ne bo kaj kompliciral pa kaj zraven zaračunal
anjaceh,….nimam pojma kak je blo tipu ime?????
Je bil pa nazaj na BOLHI objavlen njihov oglas,ravno tisti app.,po slikah sem videla!
Bom pogledala,pa sporočim,če še majo oglas!
Men tam pač ni všeč,čeprav je spodaj ob vodi,kar dosti slovencev,poznam jih tudi nekaj,ki že kar nekaj let hodijo tja!
Pač to je tak miren kraj,zvečer nimaš kam(razen če se z avtom pelješ do Novalje),…tak da ,..ni to za nas!
Plaže so pa itak bedne,kot sem že napisala,men se trava “gravža”,pa sploh mi ni všeč,če ne vidiš,kaj je v vodi,….mogoče za tiste,ki imajo čolne in se peljejo kam kopat,..na drugo stran,tam je menda lepo,samo pa piha,sicer pa,…grem raje v kamp!
Forum je zaprt za komentiranje.