kustiči-pag
Te plaže so bolj tako. Jaz nisem šla tam v vodo, ker so v enem zalivu čolni in je voda takoj malo višja, imaš tudi pomol in stopnice v vodo… Nekaj hiš ima nasut pesek, tako da greš nekaj metrov po pesku… Imaš pa plaže da jih sanjaš, na nasprotni strani zaliva. Rabiš edino senčnik, ker dreves tam ni. Včasih so tja vozili s čolnom, zdaj pa se priti tudi z avtom. Seveda je parkirnina…
Če želiš lahko pobrskam, če še najdem tel. od apartmaja kjer smo bili mi. Samo nimajo lastne plaže, so pa v redu ljudje.
pozna katera apartmaje Danijela Kustič ,kako je tam. Gremo namreč v začetku julija tja prvič
http://www.danijela.novalja-pag.net/
mica potica , apartma s klimo 45 eur,brez klime 40 EUR (po želji),
ti posredujem, kaj mi je navedla, če pa poznaš kje je ta apartma in kako je s plažo mi pa prosim javi. Imam namreč majhnega otroka in ne bi se rada po kakih skalah lovila.
=apartman ima jednu spavacu sobu sa tri lezaja, kupaonu, kuhinju, dnevni boravak gdje moze spavati jos jedna ili dvije osobe, veliku terasu s pogledom na more, TV, klima, parking je osiguran, imate mogucnost koristenja grilla i vanjskog tusa, kuca je prvi
red do mora, udaljena od mora i plaze 15 metara, taksa je uracunata u cijenu=
Tejkar, prav apartmaja ne poznam, ker pri tej gospe nismo bili še nikoli, tako da notranjosti ne poznam. Poznam na videz hišo. Med hišo, ki jo vidiš na sliki in morjem je cesta. Zna bit malo bolj prometna, ker po njej se vozijo avtomobili do drugih apartmajev. Mi imamo apartma (že 4 leta vsako leto istega) bolj na koncu naselja, tako, da je od nas naprej le še nekaj apartmajev in ni toliko vozil. Vozijo pa po teh cestah vsi zelo počasi, saj vedo da hodijo po njej tudi sami otroci. Zvečer se ta cesta prelevi v igrišče., igra se badminton, žoga, rola…
Za plažo se ne spomnim točno kako imajo urejeno, eni lastniki bolj drugi manj, skal pa sigurno ni. Če ti ne bo odgovarjalo se še vedno lahko zapeljete v Zrče. Mi se nismo, ker moram reči, da ima naš lasttnik lepo urejeno in smo bili čisto zadovoljni.
Ja mi imamo v bistvu dvojnega. dve spalnici, kopalnica z vecejem, kuhinja, jedilnica oz dnevni prostor z dodatnim ležiščem in velika terasa. 70 eur – klima je. Prijavili se bomo sami. Prejšnja leta smo hodile 2 družine skupaj, letos pa pač ne gremo za 14 dni ampak samo 10, gremo pa zato sami, ker so že otroci tako veliki, da bi tudi radi imeli več prostora
Že 12 let hodimo konec junija v Kustiče za teden dni. Tista predpočitniška varianta. Kako je? Noro.
Mir, hiša ob morju, sediš na terasi, se greš skopat ko ti je vroče in nazaj v hladovino. Superca. Plaž na pretek, kopaš se lahko kjerkoli, te nihče ne gleda postrani. Itak niso vse hiše ob morju, tako da se morajo tudi tisti “višje” nekje kopati.
Ne bojte se, uživali boste.
Aja eno plažo imate malo pred Kustiči. Z avtom 5 minut. Imenuje se Caska. recimo kot neke mini Zrče. Kamenčki, kafiček, lušno za otroke. V Kustičih je ena mini lokalna štacuna, kjer dobiš osnovno, drugače pa se zapelješ do Novalje – 10 minut. En lokalček pod štacuno (pijčka, ribce – kar ujamejo čez dan), pa še malo naprej ob plaži en lokalček. Cela scena tam je bolj lokalna. Ni šundra, bolj umirjeno. Ma meni je noro za prvi dopust, da se odpočiješ od tistih norih dni v Lj.
Za vse tiste, ki se tukaj pogovarjate o Kustičih, prosila bi za kakšne linke, kontakte, slike, ker me je tole prav zaamikalo. Pa letos res nimamo še nič, ker imamo malo pikico. Pošljite prosim na naslov: acnolop@gmail.com Pa hvala za prijaznost.
Mi hodimo v Kustiče že 7 let,pa še za 1.maj in junija,za konec pa še 3 tedne v juliju in avgustu. Za nas je božansko, saj je veliko družin z otroki. Lahko pa Vam posredujem kar nekaj tel številk,seveda če želite. Mislim, da so letos še cene malo spustili,s tem da že prejšna leta niso bile zasoljene. Drugače pa mir in res odlično počutje,saj vidiš da si lepo sprejet.
Forum je zaprt za komentiranje.