Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kustec pozitivna, njen otrok normalno trenira in širi virus

Kustec pozitivna, njen otrok normalno trenira in širi virus

No, pa pojasni tole!

Jaz ne dam roke v ogenj niti za to, da se je res vse skupaj začelo na Kitajskem!

Odgovor na objavo uporabnika
eh no ja, 18.08.2021 ob 14:21

No, pa pojasni tole!

Jaz ne dam roke v ogenj niti za to, da se je res vse skupaj začelo na Kitajskem!

Lokacija je dokaj primerna. Vprašanje je pa, kdo ga je spustu na svobodo?!

Tista o netopirjih na tržnici je malo iz trte izvita.  Kot da je težko z eno brizgo mal tam po tržnici pošpricat in potem krivit vse drugo.

Bo čas pokazal svoje.

Nudist, 18.08.2021 ob 14:27

Lokacija je dokaj primerna. Vprašanje je pa, kdo ga je spustu na svobodo?!

Tista o netopirjih na tržnici je malo iz trte izvita.  Kot da je težko z eno brizgo mal tam po tržnici pošpricat in potem krivit vse drugo.

Bo čas pokazal svoje.

Za tiste ki razumete angleško in imate vsaj malo odprte oči ? pic.twitter.com/lj1v6wAKq4

— Taya King (@KinkTatjana) August 18, 2021

Že zaradi tega bi morala ministrica sama odstopiti, saj samo počne čisto nekaj drugega, kar zahteva od drugih.

čudno čudno, 18.08.2021 ob 13:23

eh no ja, 18.08.2021 ob 12:28

edina zaščita, 18.08.2021 ob 12:26

tudi mene čudi, 18.08.2021 ob 12:23

ofphgšđsa, 18.08.2021 ob 12:20

Če je pa cepljen, anede?

Cepljeni ne širijo virusa?  Zakaj pa potem se okužijo?

Cepivo pripomore k lažji obliki bolezni, to je edina trditev, ki jo dajejo proizvajalci cepiva.

Jasno je, da je edina ras prava zaščita , da stvar preboliš. Si zaščiten približno 1 leto. Nekateri znanstveniki trdijo, da tudi več.

Znanka iz Zagreba je prebolela kovid oktobra 2019. Takrat še opredeljen kot netipična pljučnica s prehladom in zaradi tega sprememba voha in okusa. Mož in hčerka se nista nalezla od nje.

Letos poleti se je testirala, ima protitelesa.

Čudno, čudno, glede na to, da je baje iz Wuhana ušel virus, in sicer iz laboratorija leta 2020. Da ni ta tvoja znanka delala v tem laboratoriju, hehehe. dajte ga srat, no….protitelesa ima lahko, ker je šla “malo prehlajena” delat, testirala pa se itak ni. Pljučnice so pa razsajale vedno, ne šele s kovidom… eni imate res domišljilja.

virus je bil ze zdavnaj prej 2020 v evropi… dokazano je bil v ita in franciji ze najmanj decembra 2019, v franciji govorijo celo septembra 2019… tudi pri nas je bil krepko prej, samo folka niso testiralo, rekli so mu gripi podoben virus in komplikacije po njem atipicna pljucnica in smo vsi lahko normalno ziveli… samo v tvoji dimisljiji  ti mislis, da smo ujeli prvega pozitivnega marca 2020 in da pred tem res ni bilo virusa…  ti imas bujno domisljijo… tudi jaz sem ga imela konec januarja 2020, vse tipicne simptome, vkljucno z izpadanjem las…

Kako si lahko ministrica privošči tako blamažo?

Gre za ministrico, ki je v času zaprtja salonov brezsramno hodila na manikuro, ker je to baje “nujno za njen poklic.”

brezsramno, 18.08.2021 ob 15:09

Kako si lahko ministrica privošči tako blamažo?

… ni imela maske na prireditvi, ko so se gnetli za mizo?

Nerealno, 18.08.2021 ob 12:53

Pa saj nebi smela!!!

Ko je bil pri nas mož + smo morali biti cela familija v karanteni. Na koncu smo tk vsi zboleli.

Ne velja tako za vse??

Ne. Cepljenim družinskim članom ni treba v karanteno (kar je sicer neumnost, ampak pustimo to).

Mali pa veselo siri Covid dalje…..

Je res ponudila odstop?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close