Kustec pozitivna, njen otrok normalno trenira in širi virus
tudi mene čudi, 18.08.2021 ob 12:23
Cepljeni ne širijo virusa? Zakaj pa potem se okužijo?
Cepivo pripomore k lažji obliki bolezni, to je edina trditev, ki jo dajejo proizvajalci cepiva.
Jasno je, da je edina ras prava zaščita , da stvar preboliš. Si zaščiten približno 1 leto. Nekateri znanstveniki trdijo, da tudi več.
edina zaščita, 18.08.2021 ob 12:26
Jasno je, da je edina ras prava zaščita , da stvar preboliš. Si zaščiten približno 1 leto. Nekateri znanstveniki trdijo, da tudi več.
Znanka iz Zagreba je prebolela kovid oktobra 2019. Takrat še opredeljen kot netipična pljučnica s prehladom in zaradi tega sprememba voha in okusa. Mož in hčerka se nista nalezla od nje.
Letos poleti se je testirala, ima protitelesa.
eh no ja, 18.08.2021 ob 12:28
Znanka iz Zagreba je prebolela kovid oktobra 2019. Takrat še opredeljen kot netipična pljučnica s prehladom in zaradi tega sprememba voha in okusa. Mož in hčerka se nista nalezla od nje.
Letos poleti se je testirala, ima protitelesa.
Čudno, čudno, glede na to, da je baje iz Wuhana ušel virus, in sicer iz laboratorija leta 2020. Da ni ta tvoja znanka delala v tem laboratoriju, hehehe. dajte ga srat, no….protitelesa ima lahko, ker je šla “malo prehlajena” delat, testirala pa se itak ni. Pljučnice so pa razsajale vedno, ne šele s kovidom… eni imate res domišljilja.
to sploh ni res, 18.08.2021 ob 13:30
To sploh ni res, cela družina je v karanteni, ona v izolaciji (ker je obolela).
To je samo še ena laž, ki jo trosijo anticepilci. Briga jih, kaj je res in kaj ne, nekaj si izmislijo in objavijo.
Kaj bi rada slike z igrišča, kjer se otrok preganja za žogo in objema s soigralci?
itak ja, 18.08.2021 ob 13:52
To je najboljša zaščita. Protitelesa ostanejo dolgo. To, ker pravijo (6-8mesecev), ne drži. Tudi jaz eno poznam, ki je prebolela tik pred uradnim začetkom. Protitelesa je imela še letos aprila.
Jaz pa poznam eno, ki je imela protitelesa letos januarja, pa je potem v februarju orng zbolela za kovidom.
Pa še eno poznam, ki je prebolela v letošnjem marcu (dokazano, tudi klinična slika in vse), protitelesa si je merila v začetku julija, pa jih ni imela več. Kaj pa zdaj?
Forum je zaprt za komentiranje.