Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kurec24cm

Kurec24cm

Ti s pa mal žleht, se ti ne zdi?

POGLEJ KDO SE OGLAŠA…..
FANTU JE TREBA MALO POŠTENIH NATROSIT!!

vSAKA ZAJEBANCIJA IMA NEKJE MEJO, TALE PA OČITNO NE VE, KAJ BI GA ŠE RAJCALO. MOGOČE SI MORA TA NOVE EROTIČNE ZGODBE NAROČITI ALI PA JIH ZASTONJ DOBI PRI SLOV. NOVICAH-CAJTENGU Z NAJVIŠJIM IQ

POZDRAV ZA VEDNO NA TEJ STRANI

Miška oprosti izrazu ampak ti si TESLO,da se razburjaš zaradi pisarije na tem forumu.Kar se pa rajcanja tiče ti pa moram povedat da sem te najstniške finte že preživel in sem in še seksam več kot si ti na slikah in v fimih videla seksa.Ti če bi živela 10 življenj ne bi toliko preseksala kot jaz.Revica moralistka kar smiliš se mi.Saj poznam take.Takšne so najhujše ,tukaj kao neke moralistke in oh in ah v resnici pa ……eh ni omembe vredno.Rajši se poseksaj pošteno kot pa da se tu razburjaš.Sitna baba neposeksana baba.Ja pa očitno da teh 24cm buri domišljijo da je že 127 postov heheheheh.

Pošlji oblikovano (08-12-04 16:36)

Pijem pusim i devojke rusim!

Miška, nikar ne šimfaj čez Štajerce! Smo Štajerke občutljive na to. Pa črke zmanjšaj, please.

____________________ Fantasy does not deliver.

Poslušaj Miška, ne žali ŠTAJERSKIH fantov in ne posplošuj !!! Me zanima, če bi bila tak junaška da to poveš komu v obraz !!! Ti kar sebe mej za golazen !!! Kulture že tako ali tako nimaš ! Veliko deklet je, ki pa smo ponosne na naše ŠTAJERSKE FANTE !!!

Pošlji oblikovano (08-12-04 19:19)

Kiaara

Kiaara, kaj mene kregaš, Miška šimfa čez Štajerce. Jaz sem jih branila.

Se pravi, da si v bistvu precej povprečen tip srednjih let.

Zdaj mi je tvoj nastopaški nick bolj jasen. Z nečim pač moraš izstopati.:)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kiaara, vidim, da si popravila. O.K.

Miška ….. smrdjiva neja ti štajerce šinfaj ker te bom ubila!!!!!!koza neja ti neke šinfaj zato ker ko boš ti vidla enega lepega štajerca ga boš na kolenih prosla da te bo samo pogledal!!!ker so štajerci sploh teznčani zalo lepi!!!!!!pa neja gnjavi neke!!!! če ti pa gre gdo na živce al pa te je zaradi grdote kiri štajerc pusto pa neja boji tak otročja pa to devaj v javnost!!!!odrasti že jaz sn druge šinfala ko še nisn dopolnila tolk let da sn odrasla ti pa vrjetno nimaš zrele pameti!!!!pa malo bontona budala!!!!

Štajerka**

ti ***** smrdljivi!!!!daj neja se hvali pa odrasti že enkrat zato ker tvoje povešene cevke verjetno tu nobena ne rabi !!!pa daj nehaj z takimi!!!!neja se hvali ker tu vsi vemo da se hvalijo ravno tisti ki ničesar nimajo pa si želijo imeti!!!!pa če je že vse kaj praviš res te je lahko sram da maš otroke pa take praviš!!!to pišem sam zato ker me važiči motijo pa boga tvoja otroka upam da njima ne govoriš o tvoji povešeni cevki ki nima pameti tak ko ti !!!!!
spravi se k pameti!!!!

Štajerka**

Sorry Orka, :))))), no me veseli, da si videla popravek ! čao

Kiaara

kiara bravo za komentarje!!!sicer pa te lahko ti kam ker si moja ****!!!!!pa bravo vsem ki znate štajerce branit!!!pa tiste ki se neke nosijo “pohodit”!!!
***ljubčka vsem
pa tebi kiara

Štajerka**

Ojla Štajerka**, hvala za pohvale, vidim, da si tudi ti bla zelo ostra. Imaš prav, treba je branit naše fante ! lubčka kontra

Kiaara

Pravi Ljubljančani? Misliš čefurje?

Edini Ljubljančani, ki jih poznam in imajo jajca, so čefurji.

Uh, si se razkurila.:))

Ma boli te za eno žabarko…Mora komplekse zdravit.

Ampak si mi že všeč.:)))

Temperamentna punca, prava naša…

Drži se.:)

Kurec24,mene pa zanima,ce je to res tvoj *****,kolikor se sam hvalis.glede na to,da smo videli samo eno sliko(vsaj jaz),me zanima,ce se lahko poslikas iz vec zornih kotov in nam dokazes,da je to tvoj *****.In ne isci izgovorov pa ne vem kaj se vse,ok?! Ker takega kurca lahko dobis kjerkoli na internetu in ni veliko dela,da ga preneses sem.
nic nimam proti tvojemu kurcu,velik,da se kar ustrasis,vseeno pa me zanima,ali je to orodje tvoje,ali zelis izpasti sam sebi bedak?
hvala. pa prosim,brez izgovora,da kamera ne dela,ali pa kaj podobnega.me prav zanima kaj bos odgovoril.preseneti nas z novimi slikami,zraven slike pa dodaj se nekaj,kar bo na vsaki sliki enako,poleg kurca 🙂 seveda,ce kamera dela 🙂

Jok zdaj pa pričnem kasirat za objavo vsake slike.Do zdaj je bilo samo za pokušino.Sicer pa ni samo ena slika ampak sem objavil tri samo poiskat jih je treba.Zakaj bi izpadel bedak jaz.Bedaki izpadejo tisti ki se gredo razburjat zaradi enega 24cm kureca hehehe

Ampak si mi že všeč.:)))

Temperamentna punca, prava naša…

Ja SPIDER, katero punco si to mislil ??! heheh :)))))))))

Pošlji oblikovano (09-12-04 15:28)

Kiaara

ha ha ha ha kurac24cm ,ego maš res velik in nekateri ti ga še dodatno dvigujejo ,če smo pa že pri tem kok velikega imaš mi pa prosim povej ,kje si se skrival vseh 48 let…a ti je tok dolg časa rasel a ?

Čuj samosvoja da ti zaupam eno skrivnost ,ampak ti jo povem na uho da kdo ne sliši.Veš da mi še sedaj raste.Pa se kako mi zraste će naleti na kaksno vredu luliko.

Pošlji oblikovano (10-12-04 18:02)

Matr, Kurec, kam ga boš pa pol dal? Okrog pasu navil? Da ti ne bo spodaj iz hlačnice ven pogledal…kuku… ;-)))

Orka napisal:

> Matr, Kurec, kam ga boš pa pol dal? Okrog pasu navil? Da ti ne
> bo spodaj iz hlačnice ven pogledal…kuku… ;-)))

Kurec24cm
Pridi pa vidi hehehehe

Očitno se ti zelo sline cedijo po tako dolgem!

Punce Kurec24cm je zopet z vami.Zdaj pa hitro udri po njemu heheheheh ampak dobesedno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close