Kurec24cm
Miška oprosti izrazu ampak ti si TESLO,da se razburjaš zaradi pisarije na tem forumu.Kar se pa rajcanja tiče ti pa moram povedat da sem te najstniške finte že preživel in sem in še seksam več kot si ti na slikah in v fimih videla seksa.Ti če bi živela 10 življenj ne bi toliko preseksala kot jaz.Revica moralistka kar smiliš se mi.Saj poznam take.Takšne so najhujše ,tukaj kao neke moralistke in oh in ah v resnici pa ……eh ni omembe vredno.Rajši se poseksaj pošteno kot pa da se tu razburjaš.Sitna baba neposeksana baba.Ja pa očitno da teh 24cm buri domišljijo da je že 127 postov heheheheh.
Pošlji oblikovano (08-12-04 16:36)
Miška ….. smrdjiva neja ti štajerce šinfaj ker te bom ubila!!!!!!koza neja ti neke šinfaj zato ker ko boš ti vidla enega lepega štajerca ga boš na kolenih prosla da te bo samo pogledal!!!ker so štajerci sploh teznčani zalo lepi!!!!!!pa neja gnjavi neke!!!! če ti pa gre gdo na živce al pa te je zaradi grdote kiri štajerc pusto pa neja boji tak otročja pa to devaj v javnost!!!!odrasti že jaz sn druge šinfala ko še nisn dopolnila tolk let da sn odrasla ti pa vrjetno nimaš zrele pameti!!!!pa malo bontona budala!!!!
ti ***** smrdljivi!!!!daj neja se hvali pa odrasti že enkrat zato ker tvoje povešene cevke verjetno tu nobena ne rabi !!!pa daj nehaj z takimi!!!!neja se hvali ker tu vsi vemo da se hvalijo ravno tisti ki ničesar nimajo pa si želijo imeti!!!!pa če je že vse kaj praviš res te je lahko sram da maš otroke pa take praviš!!!to pišem sam zato ker me važiči motijo pa boga tvoja otroka upam da njima ne govoriš o tvoji povešeni cevki ki nima pameti tak ko ti !!!!!
spravi se k pameti!!!!
Kurec24,mene pa zanima,ce je to res tvoj *****,kolikor se sam hvalis.glede na to,da smo videli samo eno sliko(vsaj jaz),me zanima,ce se lahko poslikas iz vec zornih kotov in nam dokazes,da je to tvoj *****.In ne isci izgovorov pa ne vem kaj se vse,ok?! Ker takega kurca lahko dobis kjerkoli na internetu in ni veliko dela,da ga preneses sem.
nic nimam proti tvojemu kurcu,velik,da se kar ustrasis,vseeno pa me zanima,ali je to orodje tvoje,ali zelis izpasti sam sebi bedak?
hvala. pa prosim,brez izgovora,da kamera ne dela,ali pa kaj podobnega.me prav zanima kaj bos odgovoril.preseneti nas z novimi slikami,zraven slike pa dodaj se nekaj,kar bo na vsaki sliki enako,poleg kurca 🙂 seveda,ce kamera dela 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.