Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kurec24cm

Kurec24cm

Kurac24cm ………………………….hvala enako!

smesne smo v tolk, ker ti sploh se odgovarjamo v upanju, da se ti izboljsa- ampak to je tako, kot ce bi cakal, da danes na njivi zraste koruza:-))))))))

Ne smešne,ampak ZABITE in naivne,ker takoj padete na vsako provokacijo.
Punce izkušnje,izkušnje
Kurec24cm vas ma rad

Pijem pusim i devojke rusim!

A ti tako sovražiš svojega Frančeka, da mu ne privoščiš novega zokna ?

Hmmm, ne vem no če bi glih pustila, da mi nekdo star štumf noter rine….to mi je pa jasno, da gospodu K24 nobena konkurenca ne seže do kolen. Ja enim je narava dala lepoto, drugim pamet njemu pa gorjačo… aja nekaterim pa nč od naštetega.

Tamara, sem se nasmejal. Mogoče je še celo res. A naj vseeno dodam, da če bi na svojih jajcih sedel, bi presneto bolelo. In pa: pameten ni,kdor ima luknji na vrh glave. Tatretje je pa res.

Tamara napisal:

> A veste zakaj ste moški naivna bitja? Zato, ker:
>
> – mislite, da ste nežni, ker sedite na jajcih
> – mislite, da ste pametni, ker imate dve glavi
> – in mislite, da je tole
> ————————————————————–
> 20 cm.
>
>
> :-)))))

CMOOOOOOK punce dekleta in žene.Ali še vam kaj roji po glavi teh 24cm?Aja pozabil sem da bolj premer.Ja saj bi si tudi premer izmeril ampak moje pomično merilo meri samo do 12 cm.Bom pa si poizkusi sposodit merilo za merjenje hlodov od drvarjev.

Pošlji oblikovano (05-12-04 09:28)

Po vsem tem mini jasno samo to, kaj je dolgo 24 cm. Mogoče nos?

Po vsem tem mini jasno samo to, kaj je pri tebi dolgo 24 cm. Mogoče nos?

ne vem, kdo je na koncu budala, ampak dejstvo je, da si ti vseskozi

očitno tebi vijuge sploh ne delajo, ali pa samo toliko, kolikor ti možgani delajo v spodnji glavi

svetujem ti, da se o stranskih učinkih tvojega vijuganja posvetuješ s svojim psihologom,

ODPUSTITE MU VSI, KI TOLE BERETE, SAJ NE VE KAJ DELA OZ. VIJUGA

Aha saj se same prepoznavate.

Ne ženi si k srcu, če te ena mišonka napada, ti samo nadaljuj, Štajerc!
Nekaj pa ne razumem pri vsem:
Tudi jaz sem kar en kos življenja prebil v Mb in zrušu marsikatero Štajerko. A vsaka mi je rekla, da tako velikega še ni imela, pa niti približno nimam 24-tih cm. Iz tega sledi, da nisva rušla istih, hehe

Da te ne bo zadelo sredi dela, mislim preko plota, pa truge ne bodo mogli zapret !

čE SI ŽE ZVESTA, VSAJ POVEJ KOMU TO ALI 24 ALI MENI, JAZ MAM BISTVENO MANJŠEGA!

Eh saj veš da bodo rekle vse tebi ker imaš majnšega,ampak to samo zato da izpadejo bolj fine.Resnica pa je ta ,ko dobijo v roke ali pa med noge hehehehe 24cm se začnejo kar penit okoli ust kot da so pojedle 5 kg pralnega praška.

Ja, saj vem!

Čist nč druzga ne moreš z njim, kot da si ga zatakneš za ušesa in si misliš da si CAR

Zvesta,ti le bodi zvesta hehehe.Okrog ušes si pa ga ne bom zataknil,ampak ga bom raje VTAKNIL kateri na pravo mesto hehehe.

Saj to je tvoj problem, ker ga nimaš kam !

Ojla AMAI !SE STRINJAM S TABO, menim da je debelina bolj pomembna, kaj ti bo dolgi če pa je palčka, heheh !!! Kurec nima pojma, po moje ga tehnika mal jebe, pa se kurči kao ” jaz mam 24cm ! ODRASTI KUREC

Kiaara

Kurec in tiste, ki ste kaj takega (24 cm) že dobile –
kako se pa to čuti?

Nisem imela časti spoznati koga tako obdarjenega, sedaj sem pa zvesta žena in me kaj takega tudi ne bi več premamilo. Me pa vseeno iz prve roke zanima.

Verjamem pa, da je njami…

Zdej maš možnost, čeprav si “zvesta žena”…

Saj sem že v nekem postu spodaj enkrat brala, ko si sam povedal,
da tvoji centimetri kažejo nekaj čisto drugega, kot si želiš imeti in kar navajaš kot svoje ime.

Želje so eno, resničnost je pa zelo stvarna.

Kaj pa porečeš na malo krajšega, pa debelegaaaa?

SAJ RES, OD KJE SI SVOJEGA KURČIČA MERIL, PA JA NE Z NOGAMI ALI JAJCI VRED

PO MOJE SI S TAKIM PISANJEM KOMPLEKSE ZDRAVIŠ, KOT VSAK ŠTAJERC

TA PRAVI SO PRISTNI LJUBLJANČANI, NE PA VSA MOŠKA GOLAZEN, KI SE PO LJUBLJANI VALJA…..

TI KAR PUŠI IN RUŠI, SAMO DA TI NE BO SAPE ZMANJKALO….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close