Kurec24cm
Čuj KIR saj tiste vaše damice so tudi tukaj.Pa bodi kar brez skrbi da vriskajo od radovednosti,ker je vsaki zanimivo imet 24 cm v rokah.Veš tiste ki tukaj najbolj šimfajo so najbolj potrebne kakšnih 24 cm.To šimfanje pa je samo krinka ker se delajo fine in lepe v resnici pa …….eh saj sam veš da so njihove neizsanjane sanje imeti 24 cm med nogami heheheh.
KURC24CM KAJ SO TE KOT OTROKA DOMA SPOLNO ZLORABLJALI???? AL KAJ??? LEPO TE PROSIM!!!! VEDEŠ SE KOT BI BIL STAR 13 LET!!!!! NE PA 48!!!! IN HVALIŠ SE S TEM DA VARAŠ ŽENO????!!! LEPO TE PROSM BREZ KULTURE SI!!!!!!! EN NAVADN KMETAVZR KI NE VE KAJ JE ŽIVLJENJE IN KI MISLI DA JE MAČO!!!HALO???? ČE PRI TEH LETIH NISI PSIHIČNO DOZOREL…TI NI POMOČI!!!!! SI SAMO ŠE ZA V UMOBOLNICO AL PA ŠE BOLŠ ZA NA SAMOTNI OTOK, KJER BI LAHKO S TEM SVOJIM ORJAŠKO DOLGIM KURCEM(KOT SE SAM HVALIŠ) SAM SEBE FUKAL V TVOJO SMRDEČO POFUKANO RIT!!!!!! NAVADNO PEZDE BREZ BONTONA SI!! DA VARAŠ ŽENO???!!! SRAMOTA NAŠEM NARODU!!!! SRAMOTA ČLOVEŠTVU!!!!!!!! SRAM NAJ TE BO!!!!! RAJE SE ZAMISLI KER SICER….!!!!!!!
Saj vem punce da ste jezne ,ker sem napisal samo dolžino,obseg mojega Frančeka pa ne.Ampak mi je zelo žal ker imam pomično merilo ki meri obseg samo do 12cm.Bom pa pizkusi poiskat merilo ki ga uporabljajo drvarji in na žagah za merjenje hlodov ter vam sporočim natančen obseg mojega Frančeka.
Kurec24cm vas ma rad
Tak punce zdaj pa dosti heca in čisto zares.Zdaj pa preberite še popolnoma vse moje poste in se zamislite če znate uporabljat svoje možganske vijuge.Ko boste dobro vse premislile,seveda če vam bo uspelo,se vprašajte;Kdo je zdaj izpadel budala v tem topicu.Jaz ali ve.Če pa znate vsaj malo logično sklepat in razmišljat boste prišle do pravilnega zključka.Mislim da sem vam z tem zdaj povedal popolnoma vse in da ne potebujem več niti A napisat.
Čao čao Kurec24cm vas ma rad
Budale naivne ne vse ampak kar nekaj vas.
Dragi gospod Kurec24cm,
ne vem čemu tako razburjanje glede dotičnega in njegovega luleka? Daj zaupaj mi lepo te prosim, kateri kondomi so primerni za pritikline tvojih velikosti? Resno…prav bi mi prišla ta informacija, oziroma mojemu partnerju. No pa tudi, če mi kdo drug da uporabno informacijo na to temo bom vesela.
Punce saj pa jaz nisem rekel da ne bom več pisal.Rekel sem samo da malo uporabite možganske vijuge hehehehe.
CMOOOOOOOOOOOOK Aja pa še to saj jaz se sploh nisem razburjal.Razburjale ste se ve skozi celo temo.Pri ženi ne uporabljam kondomov,če pa skočim čez plot pa uporabim kar kakšen star zokn ki ga kar jadrno nataknem na Frančeka.
Pošlji oblikovano (03-12-04 13:34)
Forum je zaprt za komentiranje.