Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kurec24cm

Kurec24cm

*plosk plosk plosk*

www.studentarija.net

MŽ me je najbolje opisal in zadel.Z eno besedo:Jaz sem en celi Kurec
Kurec24cm vas ma rad

Pijem pusim i devojke rusim!

Kurac24cm…………..pij ,puši i djevojke ruši…..upam da,boš kaj koristnega iz tega potegnil……….ker si čist v ………veliko sreče.

Dajte no, pustite človeku veselje! Saj tukaj gor je vsak lahko kar si zaželi. Ti pod nickom kurec24cm pa kar uživaj v svojih fantazijah – te še nikomur niso škodile. Mene bolj moti, ko Ljubljančani padete v feeling in živ bog z drugih koncev Slovenije ne razume, kaj pišete. Bomo mi Štajerci začeli u nulo po domače pisat , pa boste videli, kako sranje je to za prebrat.

____________________ Fantasy does not deliver.

Ej, kurec, še kar težiš! Sem ti že povedala, da to nisem jaz!!! Že zadnjič mi nisi odgovoril – po čem sklepaš, da bi to bila jaz (ali pa samo zajebavaš)?
In še eno vprašanje – si iz revirjev, kajne?

Ja iz lovskih.

lol

mogoče je bil pri 25-ih 24cm…zdaj ….ha ha ha močno dvomim …se krči ..in manjša in vsak dan bo manjši in manjši…..ah ja ni vse v sponji glavi,veliko je v zgornji.Koliko pa gor meriš?

Poljub je kralj dotikov

Ja za tebe še v riti zadost merim.Punce glavno je da Kosa dobro reže. heheheheeheh

svetilnik, kaj si mu fouš?

Kdo pa je rekel da imam jaz hčerke.Ti pa imaš res bujno fantazijo.Čuješ o Kurecu24cm pa ti že gre sam seks po glavi.

hehe, Kurec, MŽ ti je pogledal v možgane…zna to on :))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

No ko že skačeš čez plot, pa pri teh letih, da se ti morda ne zgodi, kar se je zgodilo v našem kraju. Seks med službenim časom, v avtu, v gozdu, šef in njegova tajnica, seveda oba poročena, ko je njemu prihajalo, mu je tudi odhajalo in odšel je v krtovo deželo. Tajnica pa je vsa zbegana blodila po gozdu in nekako prišla iz njega, da je priklicala na pomoč, ki je bila “žal” že prepozna.

Saj! Šefi vedno živijo pod stresom! 🙂

To pa res ni bla enostavna zadeva

Seveda, pa njegova žena ga je morala z vsem spoštovanjem in dostojanstvom pokopati, čeprav so že vrabci čivkali o ….

A misliš da b se tud men kaj podobnega zgodl? Katastrofa, kje vse bi me že lahko našli!

Ja prešuštniki in prešuštnice le razmišljajte, mogoče kdaj tudi z zgornjo glavo, ne imejte jo samo zato, da ne izgledate hecno !

Zmiri pa tud ne morš z obema. Takrat zlo mal razmišljam

Saj tistim sitnim babncam tukaj gori ki so neposeksane in že pozabile kako zgleda lulek hehehe in ki imajo toliko za povedat preko mojega kureca dam tudi za pušit če dobro plačate.No ja to isto velja tudi za tiste favšne moške ,ampak je tarifa dupla.
Kurec24cm ma vas rad

Ej, kurči….tako simpatičen si ….daj malo na lepši način vse skupaj piši…

Lepo, da nas imaš rad …tudi me imamo tebe rade:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

in koliko je po tvoje 24cm
A toliko kot tale črta?

Imam prav?

A govorita o pikslih ali centimetrih?

No, Kurec, če maš res 24 cm, pridi v sex v mestu in se predstavi še našim damicam. Bomo videl al bodo tudi one vriskale od veselja!
LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close