Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kurec24cm

Kurec24cm

No dekleta ker sem že nekaj časa z vami je napočil čas da se vam predstavim.Star sem 48 let,poročen in oče dveh otrok.Končano imam srednjo izobrazbo in še nekaj malega zraven.Drugače sem pa rocker in motorist,včasih pa tudi povprečen državljan .Seksam še vedno sedemkrat na teden,včasih tudi več.Če pa vas slućajno še kaj zanima o meni pa kar pogumno z vprašanjem naprej(naprimer če držijo mere mojega ku.re.ca)Aja včasi pa tudi skočim čez plot,ampak vam povem da vse ženske vriskajo od zadovoljstva heheh.Zdaj sem se malenkost zresnil in sem malo bolj pri
den državljan kar pa včasih nisem bil. Kurec24cm vas ma rad

Pijem pusim i devojke rusim!

Sexaš 7x na teden…A doma?

A da ja?! 7x?! Ma verjetno ne z eno in isto… če pa ja, ji pa prow neč ne zavidam revca…

Si pa res posrečen!

Te že hvalijo naokol po forumih….;-)

Ti kar, saj samozavest (sploh izmerjena in preverjena), še nobenmu ni škodila….

:)))

Se mala siva celica sprehaja , vsa osamljena po možganih…nikjer nikogar….pa priteče mimo druga siva celica in reče :” Ja, kaj pa delaš tukaj gor, z menoj pojdi, me smo vse spodaj “:)))

Uživaj……

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ja in???????????

:)))))))))

Kaj si samo na kurca rasel?

In kaj zdaj?

Hm, glede na tvoja leta in tvojo dolžino pa lahko samo klobuk dol dam 😉

Hmmm, a veš, da jst tud?!

Pri 48-tih letih bi ti pa lahko že potegnilo, da dolžina sploh ni važna. Važna je debelina. Odrasti dete!

Prec sm boljš volje!

Na naboru stoji pred komisijo vrsta nagih regrutov.
Sami postavni fantje, le Košir ima dolgega do kolen.
“Ja kdaj vam je pa takšen zrasel?” vpraša predsednik.
“Nihče mi ni povedal, kako se ga na roko …
Pa sem, revež mislil, da se ga svaljka.”

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Po tvojem pisanju sodeč si pod 20,če si pa res 48 pa se je moglo nekaj hudega s tabo dogajat v mladosti.

A dej no! Kva pa tošl, kolk je pa tist dolg?2

Ah, Kurec, tule si pa pogorel, v tem postu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo kakor vem, maš ti rad samo debele, tako da jaz ne sodim v tvoj izbor:))). Drugače je pa ful zanimivo in poučno brat tvoje poste.

Ja Lejla, ti pa takoj na komercialo..

Tehnika,tehnika in še enkrat tehnika,če je se tako dolg ali debel ,brez tehnike ni nič……..lp

ja, ženske pravijo, da je tale njegov precej nalezljiva reč. Da one potem tudi ostajajo z nečem dolgim.

Ja, mende, Kir, kva pa nuca ornk k… zravn nezabelene repe…

zakaj pa nisi faksa naredu?

Dolgi že mogoče a tanki kot palčka za ražnjiče.
Le kaj bi s takim “suhcem”.

Ja no kaj nej recem…dober zate. Sam mene tok stari ne interesirajo, poroceni pa sploh ne..tko da..

www.studentarija.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close