Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kurčev fajzer

kurčev fajzer

Od kar sem zgubil apetit zaradi cepiva, sem se zredil za tri kile…

upičkumater…

Torej si postal energetsko učinkovit, zelen, skratka modern v vseh pogledih, si kot Volvo kateri tako malo pokuri da lahko na tuje izpuhe lavfa.

Kaj se buniš?! Sj gre vse v skladu s pričakovanju. Ob upadanju narašča. Bravo!

Vsakemu nekam udari, ti si očitno dobil serijo katera je bila namenjena v muslimanske države, tam bodo cepljeni  filali baterije samoše ob Petkih , jesti jim ne bo treba ker bodo tekli na tuje pline katere vohajo pri molitvi, tako bo tudi lakota izkoreninjena v trenutku, sam pa sem dobil očitno nemško dozo , tudi po dvajsetih pirih nisem pijan, redim se ne več kot prej, ampak počasi izgubljam težo , kljub konkretnemu vnosu kalorij, tako bo s tem cepivom tudi debelost počasi postala zgodovina.

Vidim, da na oci ti se ni udarilo celivo.

Test test dela ne dela

Odgovor na objavo uporabnika
Crazy Fog, 29.09.2021 ob 11:03

Vsakemu nekam udari, ti si očitno dobil serijo katera je bila namenjena v muslimanske države, tam bodo cepljeni  filali baterije samoše ob Petkih , jesti jim ne bo treba ker bodo tekli na tuje pline katere vohajo pri molitvi, tako bo tudi lakota izkoreninjena v trenutku, sam pa sem dobil očitno nemško dozo , tudi po dvajsetih pirih nisem pijan, redim se ne več kot prej, ampak počasi izgubljam težo , kljub konkretnemu vnosu kalorij, tako bo s tem cepivom tudi debelost počasi postala zgodovina.

???

Stari pa kaj ti ves??? Tamo sjedis u dzunup stanju ni oprala se nisi a ovde pametujes. Ce prdnes zgubis pravno cistoco in kot tak ne smes sodelovat v molitvi. Ja. Moras bit cist in se pravno cist. Ajde da vas vidim umazanci nemarni. Pa ni niti cudno da planirajo masovni genocid ce ti in tebi podobni dzabalebarosi i sibicari hodite okoli.

Go ološ i propalitet.

???ok,ok, sam povem.Kot bi revščino prodajal, bolj jo prodajaš, več je imaš…

kriiistus, kva sem pa zdaj naredil

Janez315, 29.09.2021 ob 11:33

Stari pa kaj ti ves??? Tamo sjedis u dzunup stanju ni oprala se nisi a ovde pametujes. Ce prdnes zgubis pravno cistoco in kot tak ne smes sodelovat v molitvi. Ja. Moras bit cist in se pravno cist. Ajde da vas vidim umazanci nemarni. Pa ni niti cudno da planirajo masovni genocid ce ti in tebi podobni dzabalebarosi i sibicari hodite okoli.

Go ološ i propalitet.

janez, kolega, prjatu, te ne zastopm ama nič.

Tokrat se je lepo pokazalo kdo dejansko je wd40. Samo on od vseh monovcev je lahko objavil post.

Za žabo. Baš je žaba. Krastača.

lej lej… Fog ne frog.

A veste vi da se osebi ki je dzunup ne priblizujejo angeli?

Ja.

Takemu ki se ni ocistil od urina..  Blata… Semena… Menstruacije itd…

Ko kori bezboznika prima rug.

Dzabe vama to govorit… Evo vakcina je tu. Samo za vas.

Janez315, 29.09.2021 ob 11:37

Za žabo. Baš je žaba. Krastača.

Ne tumpec, to dvoje ni enako.

Ajdemi Popusi, 29.09.2021 ob 11:36

Tokrat se je lepo pokazalo kdo dejansko je wd40. Samo on od vseh monovcev je lahko objavil post.

Bog i batina. Sicer pa, samo na enem od treh kompjutrov lahko smetim tu gor.

wd40a, 29.09.2021 ob 11:50

Bog i batina. Sicer pa, samo na enem od treh kompjutrov lahko smetim tu gor.

Eee.. ma spet. Več jih maš, manj jih funkcionira, haha. Hvala wd si polepšal dop. ?

CrazY FroG ?, 29.09.2021 ob 11:57

Eee.. ma spet. Več jih maš, manj jih funkcionira, haha. Hvala wd si polepšal dop. ?

jur velkom, spotoma;-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close