Kurbica je lahko vsaka. Ste že za plačilo?
Anonimno 7080, 16.06.2025 ob 13:20
martina215, 16.06.2025 ob 11:58
V času srednje šole sem ob vikendih občasno ostala v LJ in delala v enem lokalu. Tam sem spoznala enega prijetnega kar precej premožnega gospoda, privatnika. Po končanem delu, me je prišel iskat kjer sem se potem do jutra pradajala užitkom z njim in njegovimi poslovnimi partnerji. Zelo dobro so mi plačali za njihove perverzne igrice. Ni mi žal, ponovila bi.
Te zanima, da bi se še dobila s kom za dobro plačilo?
Ne nasedaj temu debilu. Tukaj že celo večnost fehta, ker nima denarja. Samo se hvali in obljublja. Bolnik.
potrpežljivi mož, 17.06.2025 ob 10:05
Hja, en vikend je delala pa več zaslužila kot bi tu v celem mescu, zraven tega pa še koga spoznala, ki ji še kdaj v prihodnosti lahko pomagal.
Točno tako. Jaz sem bila čez vikend v družbi premožnih ljubljanskih podjetnikov in zaslužila več kot kakšna kolegica, ki je cel mesec kelnarila in stregla pijančke v kakšnem zakotnem lokalu….Pa še fajn sem se imela in spoznala veliko poznanstev, ki mi še zdaj prav pridejo….
Je pa res, da moraš bit razgledana, urejena, simpatična……ja pa seveda seksat in vse kar sodi zraven moraš obvladat….
martina215, 17.06.2025 ob 11:36
Točno tako. Jaz sem bila čez vikend v družbi premožnih ljubljanskih podjetnikov in zaslužila več kot kakšna kolegica, ki je cel mesec kelnarila in stregla pijančke v kakšnem zakotnem lokalu….Pa še fajn sem se imela in spoznala veliko poznanstev, ki mi še zdaj prav pridejo….
Je pa res, da moraš bit razgledana, urejena, simpatična……ja pa seveda seksat in vse kar sodi zraven moraš obvladat….
S koliko moškimi si bila posamezno? Tudi grupno si ti z več moškimi na enkrat za plačilo?
Forum je zaprt za komentiranje.