Kurbe so zakon, monklje požrite se
Anonimno 1434, 30.08.2025 ob 13:42
Tu se na vsak način poskuša z debelo črto razdeliti seks, kjer je ženska na nek način direktno kompenzirana za konkretni akt in seks, kjer je ženska indirektno kompenzirana skozi “kaj mi lahko nudiš”, “ne bom šla na slabše”, “imaš dovolj visok status, izobrazbo in dohodek?”, “živiš v lastni nepremičnini”, itd. Prvi bi naj bil nekaj gnusnega, zaigranega in plačanega. Drugi pa recimo temu vse obratno; pristen, zastonj, zaradi privlačnosti, itd.
Pa je res tako? Seveda ni. Ravno ta tip mi je pravil, da mu na kraj pameti ne pade, da si na vrata naroči klasično prostitutko. Pravi, da je premala verjetnost, da se med njima spontano razvije pristna dinamika brez katere se mu še dvignil ne bo. Medtem, ko se na način kot se tega gre vsake toliko razvije marsikaj. Sploh, ko skupaj preźivita lep čas, kaj spijeta, pravi abient, itd. S tem, da se komunikacija tako še dosti prej začne.
Veste, da je tip kot univerzitetni profesor v svojih mladih letih po par študentk letno pofukal. Mislite, da ni nobena študentka pokazala interes za seks v upanju, da bo od tega imela kakšno korist?
Koliko ženskam se njihovi zavaljeni, smrdeči, prdeči, smrčeči, čelavi in na pol impotentni moži, ki za minimalca delajo v neki brezvezni fabriki, prav gnusijo? Pa lepo potrpijo, da se na vsake kvatre vanje sprazni, da pijanec ne bi norel? Tako se velika večina zvez slej kot prej prelevi v navadno ekonomsko zvezo, če se iz tega razloga že ni začela. Kakšna vrsta prostitucije je pa to? V bistvu je velika večina spolnosti neka vrsta preračunljivega daj dam. Le da so motivi, cena in način kompenzacije različni.
Kakorkoli že, vse več žensk se danes dobro zaveda, da je spolnost valuta s katero operirajo in se na različne načine trudijo, da to čim bolje vnovčijo. Ene zgolj z namigovanjem na spolnost obirajo milijone strak, ki jih lahko kvečjemu gledajo. Druge proti direktnemu plačilu vedno nove stranke. Tretje v zameno potencijalno dolgoročno varnost z eno “stranko”, itd. Ne vem kakšne pristnosti je relativno malo.
Točno tako je kot si napisala. So se moški pričeli zavedati da je bolje biti sam pa plačati 2krat na teden za dober sex kot biti v vezi s tako ki me čuti nič do njega in je vse bolj na ekonomski ravni. VELIKO ZAKONOV JE TAKIH NE SLEPITE SE. So v današnjem času bolj pametni plačajo pa gredo. NI JIH MALO VSAKO LETO VEČ.
Anonimno 6357, 30.08.2025 ob 13:04
8409, 30.08.2025 ob 13:00
Kok se razpizdijo, če jim ženska kaj napiše, čist zgubijo nadzor nad samim sabo, začnejo cepetati z nogami kot otroci.
Mogoče je pa to razlog, da so ženskam neprivlačni, ta nesigurna, živčna energija, normalno socializiran moški oddaja umirjeno dominantno energijo, ne prička se s folkom po internetu.
Ti pa oddajaš energijo simpa, takega, ki ima na papirju vse naštudirano, v praksi pa izpade bebec.
lol, simp ste kvečjemu vi, tako odvisni od in sestradani ženske naklonjenosti in mufne, da ste pripravljeni plačat vsaj za mrzlo mufno, če že tople ženske energije ne morete dobit.
Meni ni treba plačevat za žensko družbo ali seks, če bi moral, bi pa razumel, da je z mano nekaj narobe, da ženske ne kažejo interesa biti v moji družbi, ne z njimi, obojim nam je v naravi, da nas magnetno privlači nasprotni spol, ne rabiš biti maneken milijonar, samo zanimiva osebnost z nekimi ambicijami in cilji v lajfu.
Piton
jaz probam tem stariulam, ločenkam lezbačika musmk motenim musarcam nad 30+. to doopovedat. da so umsko bolane sprane leve srkajne fašsitke, da so musarce. posranke debelorite kratkonogek uzle z ničvredno diplomo. saj to jim jaz želim dopovedat. ker pač en želijo razumet in priznat. ker ne želijo, ker vejo da ne smejo. ker so pol drug dan z vrvico okol vratu.
ker tudi če rečem po mjihovo, pa dajmo evo. pa dajamo po njihovo.
ja fsi moški smo vinej hočemo samo fukanje? ok? IN KAJ ZDAJ?
ja hočemo malo suhico mlado z lepo napeto ritko, lepimi joškicami, trdi mtrebuščkom ,ateltsko, dolge neoge. drugo nas ne zanima!!!
in kaj boste sedaj? svije musarce ugabne ločenek pofukane v glavo zabito levuhrasko?? KAJ ZDAJ? ahhahahaa 2/3 je žensk. 1/3 je moških. tudi eč fsi poročimo stabe 1/3 ženks samskih. torej kaj boste sedaj?
hahahahahah ker te azbčike ,tem usarce debelore aktne kratkonoge ugabnice , ne rzazumejo. moški vedo dobimo kaj želimo. vedno. al v ugani slovneki ali pa v srbkinji, hrvatici, italjaski, saj je seeno.
jaz ne vem, zak jbi recimo ti sponozorial musarco kratkognogo levo fašsitko neko uni. z ničvredno diplomo, vzgojeno do mamice prasice toxične feminsitke. zaka jbi ti sponzoriral tako prasico. hahahhahahaha
če dobiš za 150 evrov top robo. točno tako kot želiš. ko lahko ješ hrano poleg pa je slečena čisto. pa imaš tek. ti ej za jest. si še bolj lačen ko jo gledaš.
ne pa te naše musrace ugabnice debeajse svinjske nagnusne. z 38 konfekcijo. hahahahahaha ko ji morša rit narazen vlčet, ta špeh. ahahhaha ugabnice ugabne. tvoja kuribca si da majčko gor, do joškic brez modrca pa stojijo joške gor. pri monkljah pa rabi 2 modrc z oporo da ji sploh fseu gabno povešeno nekako stoji. te svije tukaj debeajse i shiranke ne rzaumejo, da so starikule posrane stare ničvredne. da jh moški ne želijo. sploh noben. kam moli taki kot bi jih one rade. hahahahah
uživaj lepo naprej. bolje sex 3x na mesec pa popoln, kot skoz kregarija z neko smrduljo ugabno feminsitko kero bi moral kao plačevat pa razvajat i nse kregat za njeno pohcano pičko, ahahaha
saj one vejo da so ugabne. sam nobena pač ne sme priznat. ker tista ki priza, tisto ostale izločijo. ker te musarce so zahrbtne prasicen ičvredne luzerke.
8409, 30.08.2025 ob 12:42
anonimno6700, 30.08.2025 ob 08:26
Ja vedno več descev nas hodi na kurbice samo to same dobre ne kar ene. 100e/pol urce ali urca pa dobiš take k se ti res posvetijo. Samo take izbiram kjer res delajo iz užitka Slovenke študentke ene so res packe . Pa tudi 2 nad 40 na tem seznamu so pa sploh petarde.
“Samo take izbiram kjer res delajo iz užitka”
Temu se reče, da imate standarde, ni kar vsaka dobra. Kako jo pa to izberete, ima v oglasu zraven z zvezdico označeno, *iz užitka?
Ker tako bi po moje moralo biti, transparentno, da se točno ve, katere iz užitka seksajo, katere pa za denar, moralo bi biti jasno označeno.
Pa poštene bi morale bit in po pravici povedat, ne da se kakšna zlaže in reče, da iz užitka seksa, potem se pa izkaže, da ne, to bi moral nekdo kontrolirat in vsaki taki izdat potrdilo, da res iz užitka seksa in potem na vsake tolk preverit, če res še, ker mogoče jo pa s časom mine.
Pa cena bi morala biti po moje nižja, če je iz užitka, simbolična, bolj kot nek honorar, da se ji pokrije bencin, kot prav plačilo za seks.
????
Tako kot račke po botoksu, mislijo da so lepe…
In svizec res zavije čokolado Milko
Forum je zaprt za komentiranje.