Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kupujem…

Kupujem…

Kupujem avto…

Odlično ohranjen
60 KM
2 airbaga
abs
servo volan
servisna (potrjena)

Pogojno pa:
1.lastnik

Letnik od 1996 navzgor, v povprečju 10.000 prevoženih kilometrov na leto.

Če pride zraven še klima…. Bodo pa uresničene vse želje. Edina neželja… Avto naj ne bo uvožen iz tujine.

Pozna kdo koga, ki ima tak avto, po možnosti še v garaži in ga skorajda ne vozi?

aja… zgornja meja letnika je do 1999. Cena do 700.000.

hmmmm to pomeni z drugimi besedami avto z vso opremo in samo 60.000 prevoženimi km. Takega pa boš zelo težko našla…to ti je kot sedmica na lotu :)))

Kolegica je dobila. Res je čakala na avto dobrih 6 mesecv. Kilometrov je bilo še manj, kot 10.000 na leto, ker je bil drugi avto. Skratka, avto je bil skoraj NOV, star pa dobrih 7 let, s klimo in pvi lastnik. Včasih dobiš res res dober bargin

draga Petra veliko sreče saj sem nakaj nasvetov napisal tudi jaz in še jih bom glede nakupa pa veliko sreče saj na vsakem koraku pržijo nategatorji

lp dr. lucifer

Pred leti sem tudi jaz skoraj eno leto mimogrede malo spremljal dve znamki avtomobila srednjega razreda. In enkrat novembra v časopisu oglas, ki se je sicer že dober mesec prodajalal v istem časopisu najdel pravi avto.

Star natanko 2 leti, 17.ooo prevož. km (kar je izreno, izredno malo za večje avtomobile), praktično na videz kot da bi ga pripeljal iz prodajalne, prvi lastnik penzionist, ki menja avto vsaki dve leti.
Nov je stal 4.3 mil. sit, jaz sem pa tko dal cca 2.8 mil sit za dve leti starga, kar je 35% manj.
In danes ga vozim že 8 let torej skupno je avto star 10 let, brez ene nepredvidene okvare, samo redni servisi. Imam pa 130.000 prev. km.

torej tudi jaz ti želim velik sreče pri nakupu

New Report

Close