Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuponi Temu so nateg!

Kuponi Temu so nateg!

Pošiljajo sporočila, da si dobil kupon, pa ga ne. Potem piše, da moraš v štirih urah nekaj naročiti. Naročiš, kupona pa še vedno ni. Boljši je Shein. Tam ti pošiljajo kupone z različnimi popusti in vsaj dobiš, kar obljubljajo.

Odgovor na objavo uporabnika
ZPS naj preveri, 30.08.2025 ob 18:48

Pošiljajo sporočila, da si dobil kupon, pa ga ne. Potem piše, da moraš v štirih urah nekaj naročiti. Naročiš, kupona pa še vedno ni. Boljši je Shein. Tam ti pošiljajo kupone z različnimi popusti in vsaj dobiš, kar obljubljajo.

Kaj naj bi imela pa ZPS s kitajsko trgovino?? V pogojih raznih promocij in ugodnosti na temu ti vse piše. Imajo pa veliko tega in je veliko za brat. Jaz nisem in ne koristim vsega. Koristim dobropis v procentih, trenutno imam dobrih 20 eur. Koristil sem 3 ali 6 izdelkov brezplačno. koristim kak kupon če prileti v evrih in pa povrnitev dela kupnine, če se kateri izdelek poceni v roku 30 dni od nakupa. Se kar nabere tudi tu nekaj evrov.

Cel Temu je nateg, enako kot Sein, sam vi ste prebutasti da bi to poštekal.

Shein nima več kuponov. Podražili so se.

Kako da ne? Vpiši “affiliate” in če znaš dobro angleško+imaš tiktok in znaš še nakladat pa nategnit imaš od temuja za 300-500€ mesečno. Američani dobijo celo po par jurjev na mesec, tisti z več sledilci pa…vglavnem tamala je dobila že 2 el.skiroja, lofir in mankeel, tablic menda že ene 10, telefonov ima tud ene 5, niti znamke ne piše kaj je, pa niti niso tak slabi, potem od špang za lase, čevljev in sintetičnih cunj za cel kontejner da sem jih lani v peč metal za podkurit.

normalno da je nateg. Isto je bilo z tablico. Preneseš njihovo aplikacijo in dobiš za nič evrov tablico.

Anonimno 3754, 30.08.2025 ob 19:32

Cel Temu je nateg, enako kot Sein, sam vi ste prebutasti da bi to poštekal.

Ti greš raje v našo trgovino in kupiš popolnoma enak izdelek desetkrat dražje, ker si brihtno.?

nočna izmena, 30.08.2025 ob 20:26

normalno da je nateg. Isto je bilo z tablico. Preneseš njihovo aplikacijo in dobiš za nič evrov tablico.

Tablice ne bi kupoval na temu. Recimo podatkovne in polnilne kable pa vsekakor. Dobiš kvalitetnejše kot pri nas po petkratni ceni. Je pa treba gledat kak je izdelek. Ne kar od prvega prodajalca pograbit, ker je najceneje. Tako da marsikaj ja, marsikaj ne. Popusti in kuponi pa tako. Veliko več kot katerakoli naša trgovina, samo mal moraš razumet kaj in kako gre.

Meni recimo so res najbolj všeč  ti dobropisi v procentih katere prevzem potrjuješ po dnevih in pa vračila tistega dela kupnine, če se je izdelek pocenil. Se kar nabere.

Screenshot 2025 08 30 20 47 25 68 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Screenshot 2025 08 30 20 46 45 51 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Potrjujem vsak dan, pa ni nobenega dobropisa. Ničesar.

pri meni ne, 30.08.2025 ob 21:05

Potrjujem vsak dan, pa ni nobenega dobropisa. Ničesar.

Kaj potrjuješ? Jaz potrjujem prejem denarja. Ce mi recimo dajo 40 eur dobropisa je to razdeljeno na sedem dni. Prvi dan je najmanjši znesek, zadnji sedmi dan najvišji. Vsak dan potem potrdim prejem  denarja za tist dan. Ce tega ne kliknem, ne dobim nič.

Mal moraš prebrat. Imajo ogromno različnih ugodnosti, nagrad, zagotovo namerno, da se ljudje sploh ne znajdejo in posledično niti ne najdejo in ne koristijo ničesar. Ker moraš potem tudi vsak prejem potem potrdit vsaj trikrat na različnih koncih aplikacije.

Osnova je, da si izbereš eno od promocij, ki ti jih nudijo. Ta je na začetku, ko klikneš home. tvoj profil. v tvojem profilu, naročila, promocije, podatki. V njej začneš nakupovat. Če te vrže v drug del aplikacije v novo košarico, moraš spet kliknit to prvo, kjer imaš izdelke. Ni tako komplicirano. Mal jih moraš poštudirat in poštudirat katera vrsta promocije in nagrad ti sploh ustreza. Recimo primer, če izbereš 3 ali 6 izdelkov brezplačno, ne moreš v naročilo dajat vsega, ampak le tisto kar je ponujeno… To je recimo dobro, kadar kupuješ le drobnarije, ker jih je veliko in ne specifičnega izdelka. Tega ti itak ponudi brezplačno, če si si ga prej večkrat ogledoval..

Takole to izgleda. Home. Potem klikneš na sporočila in v naslednjem koraku na promocije. Potem vidiš katere promocije so ti na voljo. Izbereš promocijo, ki ti ustreza, klikneš in v njej začneš nakupovat.

IMG 20250830 222636

Screenshot 2025 08 30 22 27 38 23 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

modrivrag, 30.08.2025 ob 21:37

Osnova je, da si izbereš eno od promocij, ki ti jih nudijo. Ta je na začetku, ko klikneš home. tvoj profil. v tvojem profilu, naročila, promocije, podatki. V njej začneš nakupovat. Če te vrže v drug del aplikacije v novo košarico, moraš spet kliknit to prvo, kjer imaš izdelke. Ni tako komplicirano. Mal jih moraš poštudirat in poštudirat katera vrsta promocije in nagrad ti sploh ustreza. Recimo primer, če izbereš 3 ali 6 izdelkov brezplačno, ne moreš v naročilo dajat vsega, ampak le tisto kar je ponujeno… To je recimo dobro, kadar kupuješ le drobnarije, ker jih je veliko in ne specifičnega izdelka. Tega ti itak ponudi brezplačno, če si si ga prej večkrat ogledoval..

Ampak poleg teh brezplačnih moraš kupiti še nekaj za 20 evrov, da je poštnina brezplačna?

Ni nateg, samo ne znaš. Coupon bundle je res neumnost, ker jih dobiš razdrobljene. 6 free gifts in credit back pa deluje kot urca. Res pa, da moraš pobrati kredit v razponu sedmih dni in če 1x pozabiš, je konec.

PS: na izbiro stvari pri teh promocijah lahko zelo dobro vplivaš s tem, da daš stvari, ki jih hočeš, najprej v košarico.

Da je še malo cenejše, imaš pa po oddanem naročilu še en mesec na voljo price adjustment.

pri meni ne, 30.08.2025 ob 23:13

Ampak poleg teh brezplačnih moraš kupiti še nekaj za 20 evrov, da je poštnina brezplačna?

Drži.

Sem sla ravno preizkusit to zadevo.

Ponudilo mi je 4 brezplacne zadeve ob nakupu kao znizanih za 20€.

Ker kupujem drobnarije, sem potem gledala, da si pustim nekaj drazjega za nakup nad 20€, za brezplacne pa se vedno dovolj vredne, da kupim za 20€.

Skratka,malo moras prekalkulirat, kaj se splaca dat na brezplacno in kaj kupit, da imas 20€ nakupa.

Na koncu nisem kupila nic, ker zdaj ne potrebujem toliko stvari, se mi zdi pa dobro to vedet, ker enkrat bom ze kaj kupovala in bom morala kupit za 20€,pa ce zraven dobim se 4 zastonj, super.

Anonimno 5909, 30.08.2025 ob 20:37

Ti greš raje v našo trgovino in kupiš popolnoma enak izdelek desetkrat dražje, ker si brihtno.?

Kakorkoliže, na koncu se ne pritožuj ko bo tvoja plača nizka, ko boš izgubilo službo, ko bo kitajc tebe teral, ne ti njega, okej? Aja, ti nisi sposobno seštet 1+1 in predvidet rezultata.

Anonimno 6145, 31.08.2025 ob 10:57

Kakorkoliže, na koncu se ne pritožuj ko bo tvoja plača nizka, ko boš izgubilo službo, ko bo kitajc tebe teral, ne ti njega, okej? Aja, ti nisi sposobno seštet 1+1 in predvidet rezultata.

Ne vem. Potem nimaš čisto ničesar? Živiš kot jamski človek? Na kaj pa pipkaš na mon? Na kamen bolj težko, vsaj nek postan telefončk moraš imet iz kitajskih delov, ha?

Hočeš reči, da če bomo kupovali kitajske izdelke za 20 kratnik cene, da se bodo potem ohranile službe? Ta je pa nova.

Lepo, da znaš vsaj seštevati.

Tud to mi je všeč, da so dosledno na temu. Prvič so mi zdaj zajebal odkar naročam. Po moje gls in pošiljka zamuja. Takoj so nakazal 5 eur za zamudo kot je napisano v pogojih. In če se dva tedna ne bo, bodo zagotovo povrnili tudi kupnino.

Aja, pa fajn če komu pri nas kaj naročiš, ki kaj nuca, tud dobiš takoj nekaj zaslužka vsaj za kofe.☝️?

IMG 20250831 114516

V bistvu je tako. Če bi vse skupaj potegnil sem verjetno vse kupil brezplačno. Pa sem si nabavil kar precej kvalitetnih izdelkov. Samo fleksibilen moraš mal bit, izkoristit ugodnosti temu -ja, ponudit komu kaj in prodat v naprej….☝️

Tole, ko se vsi zmrdujete nad poceni kitajsko robo vam povem, kolega dela s Kitajci in pravi, ko gre dol, oni so tehnolosko 100 let pred nami, imajo surovine, v zadnjih nekaj desetletjih so pridobili tudi znanje in to, da je poceni, ni odraz poceni delovne sile, ampak tehnologije, ki so jo razvili, da stancajo izdelke za pol sveta.

Mi se vedno zivimo v casu jamskega cloveka v primerjavi z njimi.

Oni so sli po svetu, se ucili, nosili domov znanje, kopirali od boljsih in nadgradili vse skupaj, da se zdaj csi lahko skrijemo pred njimi.

Podobno so naredili Korejci z Japonci, so jih kopirali, nadgradili in prehiteli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close