kupljena pražena čebula
renys, 29.11.2013 ob 08:24
V trgovina vidim, da se da kupiti že praženo čebulo. Kako se potem uporabi? Ker recepti sse navadno začnejo “na maščobi prepraži čebulo”. Kako pa to narediš, ko je v bistvu zelo suha?
Jo uporabljate drugače , vam je všeč? Za katere jedi, a prav za vse lepo nadomesti svežo spraženo čebulo?
OMG a to res kupujete in uporabljate??? Sem to že vidla v trgovini in se pimislila, ja to je neka zaj…..neka fora, ampak kaj to vi res dejansko rabite?
Sem jo že večkrat gledala v trgovini pa ne upam kupiti, ker ne vem za kakšno jed bi jo uporabila. Sicer pa sem kupila zamrznjeno narezano čebulo in tudi narezan česen, to samo streseš iz embalaže in potem samo prepražiš kot sveže.
Ta čebula je pa pražena, oziroma OCVRTA. Kako lahko iz take čebule delate golaž? Tega si ne ne predstavljam. Ali pa, kako delate omako h govejim zrezkom? Saj je vendar suha, ocvrta, a se sploh razpusti? Kakšen okus ima, po cvrtju? To po moje ne paše v omako.
Najboljši hoteli uporabljajo : praženo, ali tudi zmrznjeno, sesekljano čebulo in tudi tako papriko, jajca v prahu, instant divjacinsko omako, krem juhe ….zmrznjen pomfri,
Tudi najboljši hoteli morajo iztisniti čim vec profita, zato uporabljajo na pol predelano hrano. Za razliko od njih jaz kuham s čim bolj naravno hrano, svežo z vrta, če se le da. Koliko najboljših hotelov se lahko pohvali s tem?
Forum je zaprt za komentiranje.