Kupla napačen kabel
Spet rabim eno malo pomoč … namreč .. Rabim povezat računalnik z TV-jem in včeraj sem šla lepo v Merkur in ker se na kable ne spoznam najbolje, sem kar vprašala prodajalko kateri kabel rabim in mi je pač dala … nek kabel …
In ko sem prišla domov sem videla, da kabel na paše na računalnik … :(((( Mal sem prebrskala po tem forumu in sem našla to sliko …
in ugovotila, da imam na računalu priključek B … kabel pa ima priključek A … … Zdi se mi, da v Merkurju niti nimajo tega priključka B, zato me v bistvu zanima, če obstaja kak pretvornik iz enega v drugega in če se da to zadevo naročit kje preko neta … :))))
Hvala za sodelovanje … ;)))) :)))
Ne … na grafični imam uni priključek z devetimi luknjicami (ne vem kako se mu strokovno reče). Za tisto imam že adapter za cinch ženski. Na drugi strani imam kabel ki ima priključek SVHS moški … … Se pravi rabim adapter SVHS ženski in cinch moški (sej te glava boli kolk adapterjev). Sem ga sicer dobila na com-shop-u … sam stane 2000 SIT … tako da se mi verjetno bolj splača it poiskat drugi in tokrat pravi kabel … :((((( Ker adapterja direktnega iz unega priključka ki ga imam na grafični v SVHS ženski … … ga ni … … :((((((((((((((((((((((
Ja, probaj to S-VHS M/M in SCART (S-VHS). Apakak a nisi ti dobila zraven grafične ta adapter (S-VHS/CINCH)? Drugače pa lahko kupiš adapter S-VHS M/CINCH Ž in greš naprej s CINCH kablom v TV. Je pa res, da takšnega adapterja, ki si ga dobila zraven grafične (9 pin), ne boš dobila oziroma težko. Lahko res probaš kupiti že omenjeni adapter, saj je cena zelo nizka…
Lp, Max
:)))) Super … hvala hvala hvala hmmm. :))) Očitno je bilo vse kompliciranje brezveze, ker je res šla zadeva lepo gor in sedaj dela … še boljše, kot sem mislila. :)) Sem namreč zadevo naštimala tako, da na TV-ju gledam DVD in na računalniku nemoteno delam dalje (Extended monitor). Hihi … Krasno.
Edino kar me še mal moti je, da ima sam priključek zgleda mal slab kontakt ker se mi na trenutke na TV-ju izgubi barva. Ko pa mal premaknem računalnik pa se spet pojavi. Pa je priključek lepo not … tako da ne vem kaj bi bilo.
Vsekakor pa še enkrat in še 100x hvala … :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.