Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupim Helex

Kupim Helex

Očitno je treba povečati porabo antipsihotikov zato forsirajo ta kvelux.

jakajanez74@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 16.01.2025 ob 19:37

Očitno je treba povečati porabo antipsihotikov zato forsirajo ta kvelux.

Točno tak občutek imam jaz. Vedo, da je to eno navadno sranje in da človeka čisto podre. In ko je podrt, je to fajn.

Vse je naperjeno proti človeku.

Vedno morate vedeti, da se psihe ne da zdraviti z zdravili. Psiho se zdravi z besedami. Zato je pa forum na katerem sodelujete krasen.

še vedno iščem za nakup škatlico apaurinov.

hvala in lp

ker je nova moda, 16.01.2025 ob 11:20

xrobe, 14.01.2025 ob 20:29

Hm, ne vem zakaj vam osebni zdravnik noče tega predpisati.

Zdaj je trend, da namesto tega pišejo Kventiax, ki kao ne zasvoji. Je pa to ena taka grozna stvar, da je ni za jemati. Mene po polovički (nespanje) tako boli glava naslednji dan, in tako zblojena sem, da sem raje neprespana, kot da bi vzela tega vraga.

Resno priporočam dve uri pred spanjem 2 kivija, najdi razlage na spletu. Deluje, preizkušeno

Če sam tole bereš, 16.01.2025 ob 14:39

O boh pomagi s čim se zadevate,da lahko zbrano funkcionirate v službi. Eno tako sem poznala,je bila predavateljica,iskala povsod te tablete,od sosedov,prosila ljudi,da so jih jemali na svoje recepte,plača velika,denarja ni manjkalo,potem je bla še pijačka,ker tabletki niso bli dovolj. Cel kraj jo je poznal,ker je ta sicer zrihtana babnca že ob šestih zjutraj iskala doze,delala pi…darije po cesti z avtom,doma do konca uničla familijo…in potem se je zgodilo kar se je…moglo. Pejte stran od tega sranja.

Nikar ne bluzi, da se mora živčevje samo očistiti. Kako ?

Brez zdravil ne bo šlo.

Seveda pa vse v mejah normale.

Oni dan sem pomotoma vzela kar pet kapsul prehranskih dopolnil.

In povem vam, sem mislila, da mi bo razneslo srce.

Vsa zdravila, ki se jih uporablja v psihiatriji so nevrotoksična. Tudi alkohol je nevrotoksičen.

Ni nobene dobre duše, ki bi mi prodala eno škatlo?

Link do te teme lahko pošljete na kakšen email. Tudi zdravniki so pismeni.

In s čim si bom tem na boljšem?

Super. Torej, ko se mi pojavi nespečnost zaradi katere sem utesnjen, najbolje da spijem flašo žganja in to bo to?

Pred kratkim sem dobila škatlo Helex 25g. Zaradi nespečnosti in stresa. Vzela sem ga včeraj zvečer. Danes komaj funkcioniram. Non stop nekaj iščem, prelagam delo in ful sem zaspana. Nisem pričakovala takšne reakcije. Niti malo se ne počutim ok.  Se mi pa res vse malo fučka – ampak to nisem jaz,

Kdor je rekel da Helex ne zadene, ne vem kaj je vzel.

Sicer sem v življenju  (50+) vzela 5 tablet sanvala.

Kot pravim iz Helexom nimam izkušenj. Vem pa da takrat, ko nisem mogel spati in sem bil zaradi tega utesnjen vzel Apaurin. To je bilo cca 7 let nazaj.

Drug dan naspan, pomirjen,… skratka super. Za Helex pa res nebi vedel.

Po Kveluxu pa… res me je uspaval nič ne rečem. Samo naslednji dan pa kot da bi spil liter žganja prejšnji večer..

ce kdo rabi,daj kontakt.

jakajanez74@gmail.com

Torej?

A da bi zdravniku reku,da ti to jar ti napisal ne pase,to pa ne??Reci,da zelis APA urin ali lexaurin.Mene vprašajo,če rabim in ne rabim.

071824217 kupim apaurin ali helex

Po nekih informacijah je odvajanje zasvojenca od Helexa, Xanaxa vsaj tako hudo kot odvajanje odvisnika od heroina. Pa toleranca se razvija. Za isti učinek je potrebno vzeti vedno večjo količino. Na začetku zadošča pol tabletke od 0,25mg, potem pa vedno več. Kriza. Odsvetujem. Vsi psihiatrični tableti so sranje. Čim manj tega sranja, idealno je nič. Vi hočete imeti zdravo živčevje, ne pa zastrupljeno.

Lahko potrdim. Sorodnik je kot student zacel jemati Xanax, tako rekreacijsko, ker je bila to moda, kjer je studiral. Ko je hotel nehati, je imel take tezave, da je bil hospitaliziran v psihiatricni bonici. Ko je prisel ven, je hitro spet podlegel in je moral na ponovno odvajanje. S tem se ni za hecat.

mitzimitzi448@gmail.com

Jaz jo imam sem dobila in ne rabim

imam se nekaj apaurina ce koga zanjima.daj kontakt.

Kupim jst

daj kaksen kontakt pa se zmeniva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close