Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kupim ABC kartico

kupim ABC kartico

kupim že prej omenjeno abc-kartici če jo kdo ima L.P.

Tudi jaz se zanimam za nakup ABC kartice. Pišite za ZS.

še enkrat :

pokliči na 300-94-90.

pejt na petrol pa kupi

Res ne vem, kaj je lahko tako narobe s tem, če želi nekdo kupiti malce cenejšo abc kartico, sploh zdaj ko so jih nekateri dobili zastonj pri zavarovalnici in imajo kako odveč. Obe strani pridobita.

-> zgoraj nihče ni govoril o cenejših abc
-> tudi pri zavarovalnici jih ne dobiš zastonj, sem poklical na zavarovalnico, pa je treba kar nekaj plačati

pozabil sem omenit če ma mogoče gdo rabljeno da jo ne rabi jo kupim hvala L.P.

Kopirano s strani zavarovalnice Generali:
Tako boste brezplačno ABC tablico za elektronsko cestninjenje prejeli vsi zavarovanci, ki boste kot fizična oseba do 15. junija 2007 sklenili novo avtomobilsko zavarovanje.

To je napisano za naivneže kot si očitno ti – moraš kar nekaj plačati, jaz sem dal več kot 200 Eur…

Potem pa tvoj problem, če jih nisi kam prijavil zaradi zavajanja potrošnikov. Sploh pa ne vem, zakaj bi za abc kartico dal 200 €, ko pa je v starih sitih stala okrog 4 tisočake, razen če ti je niso za ta denar tudi napolnili.

zakaj bi jih prijavil…za 200 Eurov sem dobil tudi zavarovanje avtomobilske odgovornosti ter abc kartico…

pol pa ne tupi, da je samo kartica 200 €, ampak takoj povej, da spada zraven še kaj drugega

Nikjer nisem napisal da kartica stane 200 Eur…napisal sem samo da kartica ni bila brezplačna…če te še vedno zanima ti jo prodam za 35 Eurov.

Koliko pa sploh stane ta kartica? …namreč nikjer ne najdem cene- cenika!

kartica stane 14.60€ na petrolih in amzs kjer registriras avto tam jih dobis sam res mate eni dost časa da se tako pričkate L.P.

Generali je dal ABC kartico zastonj, če ste pri njih v tistem času sklenili avtomobilsko zavarovanje, kakršnokoli. ABC kartica je bla zastonj zraven zavarovanja. Najbrž niste prišli tja kupit ABC pa ste zravn še zavaroavnje kupili….. Mislim, kr neki.

Še enkrat ponavljam…ni bilo zastonj, pač pa je bilo vračunano v ceni…sem vprašal na Generali, če lahko dobim zastonj 10 ABC kartic, pa mi niso dali.

Če pa rad razmišljaš na ta način, pa imam en bicikl zastonj zate…samo čelado moraš zanj kupiti pri meni…čelada stane 850 Eur.

Ceneje boš dobil samo ukradeno in je itak odjavljena, ali pa tako ki je tik pred tem da ji poteče uporabnost, ki traja mislim okrog 7 let.
Torej pozanimaj se kdo ti prodaja, ali je tat ali pa nategun; v obeh primerih pa je denar stran vržen. Lp

peterP hvala za opozorilo bom raje kupil novo pa bo use OK. takih ljudi kot si ti je malo da lepo opozori cloveka ne pa kot ostali ki se brezveze nekaj prickajo na to temo LP. mare

To je napisano za naivneže kot si očitno ti – moraš kar nekaj plačati, jaz sem dal več kot 200 Eur…[/quote]

To pa ne bo držalo…vsi novi so jih dobili, pa še nekateri stari nekaj časa, kateri so slučajno imeli takrat zavaravonje.

Torej jih niso dobili zastonj. Dobili so jih, če so se pri njih zavarovali. Kartico pa si itak plačal skupaj z zavarovanjem.

Tukaj imate ceno ABC kartice na spodnejm linku od DARSA. Cena nove je 16,65 Eur.

Moja ABC kartica je delovala dobrih 9 let brezhibno, pol je pa štrajkala včasih je prjela včas pa ne. Šel sem tja dobil sem novo kartico na katero so mi prenesli tudi dobroimetje tastare. Takrat sem plačal nekaj čez 14 eur. Takrat se ti je nakup zelo hitro povrnil, ker si imel 10 %popust, če si polnil za 7.000 sit, danes pa moraš za isti popust polniti za več kot 210 EUr!!!

S tisto ABC kartico pr Generali je samo nateg za naivneže… pač tisti, ki so že vseskozi zavarovani in “zvesti” Generaliju, ne dobijo nič, razen prsta v r.. :)))
To kartico dobijo samo “prestopniki” recimo da greš od Triglava ali Adriatica k Generaliju.. In tistih 16 eur kolikor je vredna kartica je zanemarljivih pri ceni ki jo plačaš za zavarovanje avtomobila sploh pa če je kasko vmes… Vsak kakršenkoli popust več prinese 🙂

New Report

Close