Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kupi kdo kotel na drva?

Kupi kdo kotel na drva?

Hvaljen Jezus!

A poznate koga, ki bi kupil moderen kotel na drva, uplinjevalni, 40 kW, vsa oprema, ni da ni? Gospod župnik je vedno ogreval župnišče na toplotno črpalko, letos je pa preventivno dodal še kotel na drva, ker je kazalo na zelo visoke cene elektrike zaradi nesposobne vlade, zdaj pa kaže, da bodo cene kar znosne in bi presedlal nazaj na toplotno.

Z mamo sva vso zimo nalagali drva iz cerkvenih gozdov na ogenj v kleti župnišča in bi tudi naprej, nama ni problem, čeprav je mama na vozičku, ampak gospod župnik pravi, da samo prostor zaseda in bi si namesto tega raje v kleti uredil bar, fitnes in savno.

Bi koga zanimal kotel? Cena ugodna, samo 90 % cene novega. Da boste pripravljeni za zimo drugo leto.

malo drago to vaš gospod žuipnik prodaja

Ja, je treba prostor narest za bar:-)

Majda si pereš sramne ustnice in ščegetavček? Vodo imate in milo?

Odgovor na objavo uporabnika
Majda1948, 25.02.2025 ob 10:25

Hvaljen Jezus!

A poznate koga, ki bi kupil moderen kotel na drva, uplinjevalni, 40 kW, vsa oprema, ni da ni? Gospod župnik je vedno ogreval župnišče na toplotno črpalko, letos je pa preventivno dodal še kotel na drva, ker je kazalo na zelo visoke cene elektrike zaradi nesposobne vlade, zdaj pa kaže, da bodo cene kar znosne in bi presedlal nazaj na toplotno.

Z mamo sva vso zimo nalagali drva iz cerkvenih gozdov na ogenj v kleti župnišča in bi tudi naprej, nama ni problem, čeprav je mama na vozičku, ampak gospod župnik pravi, da samo prostor zaseda in bi si namesto tega raje v kleti uredil bar, fitnes in savno.

Bi koga zanimal kotel? Cena ugodna, samo 90 % cene novega. Da boste pripravljeni za zimo drugo leto.

lej terba? ce bi prodajala pec…je za razmislit ti teslo pa prodajas…kaj ze…kotel na drva?pises bedarije….ko bos prodajala pec na drva se javi …v kotel pa vtakni buco krele zabito

kaj je pijanček, še nisi slišal za kotel na drva?

Uplinjevalni kotel na drva BIODOM X

eh Majda, majda…

..https://www.youtube.com/watch?v=-3wTdwskbI4&pp=ygUMbWFqZGEgYnJhamRl

majdka, legenda, vedno me nasmejiš!

ste že prodali?

Mama z vozičkom zaseda prostor? Ha?

Majdka, pa kje si? ?

Se sicer ne zastopim na te tehnične zadeve, te je pa fajn slišat ?

Mama z vozičkom zaseda prostor? Ha?

Po mojem mnenju gospod župnik s tem ni mislil mame, čeprav je zelo pedanten glede prostora, pa včasih tudi jaz moram iti zelo daleč naokoli mame, ker je njen voziček kar širok. Verjetno je gospod župnik vseeno mislil kotel, zalogovnik in vso napeljavo, to veliko prostora zasede, zaloge drv pa tako ali tako ni pustil imeti v kurilnici, sva z mamo nosili vsako poleno posebej od zunaj, da se je vzdrževal red in čistoča. Sva bili tudi dobro koordinirani, kot v vojski, jaz sem prinesla poleno, mama odprla peč, jaz vrgla not, ona zaprla, to nama je vzelo delček sekunde, da se je čim manj pokadilo ven vmes, gospod župnik je tudi štopal enkrat vsako nalaganje.

Majdka, imate počitinško hišico na hrvaškem ali to oddajate za župnijo? 😀

https://turizam.njuskalo.hr/sl/hrvaska/omisalj/kuca-u-omisalju-dzrxayk

Tole je najmanj za prešernovo nagrado, je v rangu rezanja zastave in dojenja psov.

…sva z mamo nosili vsako poleno posebej od zunaj, da se je vzdrževal red in čistoča. Sva bili tudi dobro koordinirani, kot v vojski, jaz sem prinesla poleno, mama odprla peč, jaz vrgla not, ona zaprla, to nama je vzelo delček sekunde, da se je čim manj pokadilo ven vmes, gospod župnik je tudi štopal enkrat vsako nalaganje…

???

Res te pogrešamo, Majdka, ko te ni. Ne nam tega delat. Jaz mislim, da gospod župnik rad vidi, da si družabna. V cerkvi, na župnišču in na omrežjih. Misliš, da ne?

Bi z veseljem tudi bolj širila Božjo besedo po spletu, ampak garam za župnijo in veliko molim, pa zmanjka časa. Gospod župnik je tudi rekel, da če bi bilo več takšnih, kot sem jaz, ne bi bilo finančnih težav župnije in vožnje v 4 leta starem avtu. Bi lahko fizično pomagala in hkrati tudi z Božjo besedo, da bi se več steklo na pravo mesto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close