Najdi forum

Pozdravljeni,

Hotela sem naložiti nekaj demo iger. Najprej mi je pri eni igri napisalo: » the installer you are trying to use is corrupted or incoplete..«. Gor je še pisalo NSIS Error.

Nato sem hotela naložiti nekaj drugih iger z drugega dvd-ja in je pisalo: »setup has experienced an error… Error code: -6005 ».

In še ta error: »an error (-5006: 0x8000ffff) has occured while running the setup. Please make sure that you have finished any previous setup and closed other applications«.

Drug problem: Nero mi je pri verifikaciji dveh dvd-jev javil naslednjo napako: sector ____ on disc has different content to source. Uporabila sem Verbatimove medije, imam Nero 6 Ultra Edition, 6.6.014 verzijo. Prej teh problemov z istimi mediji ni bilo. Pekla sem podobne stvari kot prej (dokumenti v wordu, excelu, pdf formatu, slike, glasba, nekaj zazipanih stvari, shranjene spletne strani).

A bi bilo mogoče treba dokupit ram? Imam AMD Athlona 64 3000+, 512 MB rama, Gigabyte Geforce 6600/128, osnovna plošča je Gigabyte K8NF-9. Bi pomagala mogoče posodobitev firmwara? Kje lahko vidim, katera verzija firmwara je naložena?

Pa še eno vprašanje: kako urediti, da se mi v Wordu ne bi nenehno vklapljalo prepisovanje?

Najlepša hvala za odgovore.

1. V mapi Program Files poišči mapo Common Files. V tej mapi poišči mapo InstallShield. Preimenuj jo v InstallShield.old ali kaj podobnega.

2. Rama je dovolj (vsaj za peko dvdjev). Mediji se razlikujejo od pošilke do pošiljke, zato lahko enkrat delujejo ok, drugič spet ne.
Probaj :
-zamenjat medij
-zmanjšat hitrost pisanja
-očistit leče z čistilnim cdjem

3.Kakšno prepisovanje?? Datoteke? Teksta na zaslonu??

Če te prav razumem, si te demo igre od nekoga presnela? Lahko so bili že izvirni dvd-ji slabo posneti, ali slabo berljivi na tvojem dvd-ju, pa je pri kopiranju prišlo do napak.
Demo igre so itak pogojno uporabne. Raji si poišči na internetu brezplačne ali pa nekje najdi ‘ta prave’, saj najbrž poznaš način.
Kar se Worda tiče, predlagam odstranitev in ponovno namestitev MS Office. Lahko pa poskusiš zbrisati predlogo normal.dot, ki jo potem word sam generira na novo, a dvomim, da bo to pomagalo.
RAM-a je dovolj za povprečno uporabo.

1. Sem že probala, pa je še vedno enako.

2. Kupila sem torto 25kos Verbatim in do sedaj so bili vsi ok, zadnja dva pa ta error. Probala sem tudi znamke iomega in fujifilm. Enako. Pekla sem pri 8x in 2x hitrosti. Zdi se mi, kot da so vse te napake med seboj povezane, ker se je nazadnje (pred kakimi tremi tedni) vse normalno zapeklo.

3. če hočem npr. kaj popravit ali dodat v tekstu, se mi tisto na dnu worda PRE kar samo vklopi in briše tekst.

Ne, to so demo igre na dvd-jih iz raznih računalniških revij. Najprej sem res mislila, da je kaj narobe s dvd-jem, ampak ti errorji se pojavljajo pri vseh igrah na različnih dvd-jih.

V bistvu zdej ne morem nič naložiti. Pri vsakem programu, originalni igri, novejši ali starejši, tudi pri updatu spybota mi javi napako. Ad aware in AVG se normalno posodabljata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close