Najdi forum

kumarice

katere kisle kumarice so vam najboljše (trgovina, proizvajalec)…

včasih so imeli v hardiju take dobre mejhne pa hrustljave,mmm…

lidlove so mejhne pa hrustljave pa malo sladke pa nič miši ni noter

To pa tudi mene zanima, katere so dobre kumarice, ampak da so kisle.Pa še cenovno v redu.Špar, Lidl. Hofer,Tuš.Mercator. Ker pri nas Leclerca ni, pa tudi Hardy je propadel.

kisle morjo bit ne sladke

Jaz tudi ne morem tistih sladkih. Sem kupila Lidlove in jih stran vrgla. Mislim, da so Šparove v redu, tiste tamale, imajo dvojne.

Šparove so enkrat hrustljave, drugič pa čisto mehke. Sem jih enkrat kupila in ker so bile hrustljave in dobre, sem si naslednji teden naredila zalogo – kupila ene 10 kozarčkov, ker jih veliko pojemo. In so bile neužitne, čisto zdrizaste in so vse romale v WC školjko. Tako da jih tam ne kupujem več, ker nikol ne veš, na kaj boš nabasal.

Meni se Lidlove dopadejo, seveda če vam pa niso sladkastega okusa všeč, pa niso prave.

Kupujem Šparove – vedno OK.

Od Droge. So mini mini pa še okusne. Imajo tak rjav pokrovček na kozarcu.

Smo rekli cenovno ugodne, Droga – ne hvala.Pa spet niso tolk super, da bi jih preplačevala.Pa slo gor al pa dol. Tudi moja plača slo je šla dol.

najboljše!!!

Da nisi kupila tistih ta drugih, velikih? Meni se zdi, da so te tamale šparove vedno v redu. Niso pa tako zelo kisle. Ne vem ali so Hoferjeve tako fajn kisle (res kisle) ali katere že??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close