Najdi forum

kukljica

Pozdravljeni, prosim za informacije o otoku Ugljanu in Kukljici. Odločam se o zelo ugodni destinaciji v bungalovi (preprosta namestitev), kar me ne moti.Hrana je v naselju v hotelu. Zanima me vse o otoku, prijaznost ljudi, plaže. Kje je kaka dobro založena trgovina, možnost izletov, skratka čimveč informacij. Hvala in sončen pozdrav

V Kukljici sem bila pred 7 leti in ne vem, kaj se je v tem času spremenilo. Bivali smo sicer v apartmaju, ki je bil čisto O.K. in se prehranjevali sami. Bili smo pa v posezoni, ko ni bilo več praktično nobene gužve. Plaža v naselju je betonirana, mislim pa, da je na začetku tudi nekaj mivke, primerne za otroke. Nasproti plaže (cca 500 m ali več -nimam več občutka?) je otoček z lušnimi plažicami, ki se ga splača obiskat s čolničkom.
Kako je s trgovinami se ravno ne spomnim, ker pa smo kuhali sami predvidevam, da se je dalo v glavnem vse dobiti. Za izlet imate na voljo celoten otok (kontra Kukljici je mesto Ugljan, ki pa je mene zelo razočaral) ter most na otok Pašma, ki je oddaljen le kilometer ali dva.

Skratka, mi smo uživali. Lep dopust ti želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close