Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kuhinjski robot Kenwood

Kuhinjski robot Kenwood

Ima morda katera med vami kuhinjskega robota KENWOOD KVC 7300S….ali pa morda kaksen drug model od Kenwooda.
Kako ste zadovoljne z modelom ki ga imate in kaksne moci je?

ga iscer nimam sem pa prebral dosti okrog kitchenaida. Skupno (pa še kakšnemu zravn) je direktni prenos….tako da moč ni tako bistvena kot pri klasičnih mešalnikih. Že mali mlinčki precej iztisnejo. So pa to roboti, zelo robustni, dragi, namenjeni resnemu delu. Sem bral o parih ki majo kitchenaida ga rabijo predvsem za gnetenje testa, kar recimo normaln multipraktik zmore s precej truda ali pa tudi ne….tu stvar leti, problem, (prav tajo pri kenwoodu) znajo biti nastavki za to in ono

za resno delo ne morš falit. edin cena zna biti pestra

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ga imam, top model Chef, že skoraj 10 let. Dela kot strojnica, skoraj vsak dan v uporabi, nikoli v okvari. Imam tudi skoraj vse dodatne nastavke, vključno z juicerjem. Edino, česar še nimam, so nastavki za delanje različnih vrst testenin, in tudi te bom v kratkem dokupila. Ti so sicer novejši, zato bom rabila adapter za nekaj €, sicer pa še vedno pašejo vsi ostali nastavki, rezervne dele se še vedno dobi (saj ne, da sem jih rabila, ampak spremljam na Amazonu, kjer imam ogledane omenjene nastavke). Meni je neprecenljiv.

Ali ima kenwood kovinske zobnike? So mi že trije roboti crknili ker so bili plastični zobniki in se obrabijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close