Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kuhinjski robot

kuhinjski robot

pozdravljeni

Iščem kuh.robot ,ogledanega imam tega pa me zanima če ga ima kdo doma, kako ste zadovoljni,iščem nekaj za domačo uporabo .Na trgu je toliko različnih da sploh ne vem na kaj naj bom pozorna. hvala že vnaprej.

https://www.mimovrste.com/kuhinjski-roboti/bosch-kuhinjski-robot-mum58250

ne znam ti pomagat, ne morem pa mimo tega, da en navaden strojček nekdo imenuje robot.
robot je tisti pomagač, ki namesto tebe naredi še kaj več, kot samo zmeša ali nareže, to je navaden multipraktik 🙂

Imam eno začetno serijo 4 z nastavkom blender. Zame dovolj. Za testo za pite in pice je super in hitro, nastavek blender pa je tudi super za sadje – sveže in zmrznjeno. Ostalega ne uporabljam.

Jaz ga imam. Sicer eno serijo starejšega (900w) ampak ravno tako boschev mum. Z uporabo sem zelo zadovoljna. Nanj meljem, režem, mesim… Z njim delam vse vrste testa od vlečenega, piškotnega, biskvite, potice… Meni ni žal niti evra, ki sem ga dala zanj.

Da ni plastik fantastik, da so nosilni deli kovinski in ne plastični, da je čim bolj zmogljiv motor (raje več kot manj), nastavke po potrebi. Mi imamo Kenwooda Chef Titanium, strojnica, ampak je kos vsemu.

Jaz tudi imam tega in mi je za domaco uporabo super. Jaz sem hotela, da posoda ne bo plasticna. Poglej pa, kaj bos vse rabila in potem kupis, ce ne rabis cisto vsega vzames z manj dodatki, masina je pa vedno ista.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close