Kuhinjska pipa, katera ?
Ta je celo na senzor.
Poglej tudi blanco.
Jaz sem si naročila tole – direkt s Kitajske- sicer je hodila dva meseca, ampak zakon – poslali v dveh paketih, da je bila razbita kupnina in ni bilo niti nobenih dajatev, niti carine:
Po evropskih trgovinah jih prodajajo pa po 200 eur….
67,20 EUR na AliExpressu, identična/enaka ! Zastonj poštnina….. Matr, kakne marže so to pri nas….
Haha, ja, kar kupujte jajca od kitajca.
[/quote]
Kreto… Una na ceneje.si v tej temi je ISTA/enaka kot od te firme Sediusc, narejene v kitajski fabrki Kitajcu – poglej, katere znamke je, pa pol tapkaj)
Meni poslali vse lepo zapakirano, komplet, nič ni manjkalo.. Tdui od ostalih strank imajo samo 5 zvezdic ocene….Ampak ti pa plačaj 275 evrićev pr sloveskemu trgovcu, kar dej….
Kreto… Una na ceneje.si v tej temi je ISTA/enaka kot od te firme Sediusc, narejene v kitajski fabrki Kitajcu – poglej, katere znamke je, pa pol tapkaj)
Meni poslali vse lepo zapakirano, komplet, nič ni manjkalo.. Tdui od ostalih strank imajo samo 5 zvezdic ocene….Ampak ti pa plačaj 275 evrićev pr sloveskemu trgovcu, kar dej….
[/quote]
Jaz imam garancijo, ti jih pa lahko kupiš 5, za ta denar, to je res.
Še vedno, jajca od kitajca kar podpirajte njihove ponaredke.
Jaz imam garancijo, ti jih pa lahko kupiš 5, za ta denar, to je res.
Še vedno, jajca od kitajca kar podpirajte njihove ponaredke.
[/quote]
Ja in? Jaz imam eno njihovo tudi že 7 leto, pa ne rabim garancije- HansGrohe-jeva na bideju je pa škripnu ležaj po 2. letu….. . Amapk ti pa plačaj 275 eur , pa jasno, za garancijo. Jaz bom pa 67 eur. Pa smo zmenen, a ne….
Razlika je samo v “nozzlu”, kozmetična glede na stil, ki ti blj odgovarja; funkcionalnost je pri obeh enaka – oba imata pa zadaj knof za funkcijo “šrpickangle”
Ne, senzor deluje izključno, ko se z roko dotakneš cevi pipe. Dotik cevi sproži. SPodaj namontiraš škatlico, na dve AA bateriji ( vse. razen baterij je bilo jasno priloženo zraven).
Sam imam vse pipe Grohe, 15 let delajo v nulo. Druge ne kupim.
Forum je zaprt za komentiranje.