kuhinje
Midva pa kupujeva kuhinjo in ne boš verjela tudi meni je ta full všeč!!!Potem pa prideš s svojimi merami in te postavijo na realna tla in ker takšne postavitve ne moreš imeti zgubi kuhinja svoj čar. Je pa ena izmed najdražjih kuhinj od Gorenja. Upam, da bo kmalu nakup za nama, ker je to ubijajoče!!!! :-))
Pozdravček
MJ
Nikoli več kuhinje gorenje.
Zamujali z dostavo skoraj cel teden.Po dveh mesecih se je odlepila plastifikacija na vratih,trajalo pol leta ,da so rešili reklamacijo.Po letu in pol se dvoja vrata ne zapirajo več dobro.Dvoja so se ”obesila”…..skratka ne priporočam,še manj pa ,da jo kupite v Lesnini…
Ja lahko bi napisala roman.
Sem vem hotela ene čudovite kuhinje pokazati, pa mi ne odpre strani.
Je pa na http://www.mobilcenter.si. Pred nekaj časa so dobili plaketo od Dela in dom za najlepšo sliko kuhinje.
Mi smo Gorenjevo kupili dikertno v njihovem salonu v Šoštanju in smo bili zelo zadovoljni. Dostava en dan pred določenim datumom, montaža v dogovoru z njihovim kooperantom, brez zamude in brez napak, po 4 letih je še vse na svojem mestu. Edino ena napaka je, te vražje kuhinje se nočejo same čistit….
LP
K.
Pri nas pa lipa nikoli več. Trikrat sva reklamirala zadevo, ker je bilo tako salbo narejeno, da ne omenjam odnosa do svojih strank. Zdaj po dveh letih, pa nama vsa vratna krila razpadajo, ena stranica se je kar notr vdrla. Ne morem verjet… Res da imajo super vodila za predale, ampak to je pa tud vse kar je dobro na teh kuhinjah. Za meter in pol na vsaki strani sva dala sedemsto jurjev pred dvema letoma in kaj imava zdaj?
Pozdravljena, Maja!
V Ljubljani imajo sedež na Topniški 5, telefon pa je 430 77 30. Moja kuhinja bo kar velika, s šankom dolgim 150 cm. Vsega skupaj je dolžine okoli 9 metrov. To so spodnji elementi, zgoraj pa jih imam še na okoli 5 metrih. Kuhinji sta iz dveh cenovnih razredov, bordo varianta je dražja. Nekaj vratic imam namreč v barvi bukve in nekaj bordo. Dva elementa zgoraj imam steklena, vključena je tudi napa. V februarju so imeli akcijo za pulte (pol cene). Moj sestav bo prišel z gotovinskim popustom (30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) malo manj kot milijon. Rekli so mi, da so te kuhinje dražje, so pa izredno kvalitetne. Všeč so mi predvsem vodila, ki so zelo lahna.
Upam, da sem ti kaj pomagala, če te še kaj zanima, pa napiši.
Lep pozdrav
O, to je pa Mina! Tole sva midva z možem dva dni nazaj dokončno izbrala in sicer v Gorenje centru na Brnčičevi. Saj so ble vse kuhinje čudovite, sem bila čisto zmešana, potem se mi je pa nekak ta Mina najbolj prikupila.
Krasno so nama vse zrisali, zdajle še premisliva nekaj detajlov, potem pa naročiva. Naračunal so nama za leseni del, napo, prevoz in montažo
ca. 900.000,- , res pa je, da imava precej majhno kuhinjo ( saj veš: človek je mlad pa neumen hehe…pol ima pa 60 kvadratov dnevne sobe pa mini kuhinjo ).
V tem centru imajo raztavljene verjetno kar vse Gorenjeve kuhinje, pa še kar nazorno lahko vidiš svojo bodočo kuhinjo na panoju, ko ti jo riše in sestavlja. Pet tednov je za dobavo in potem še 14 dni za pult. Joj, komaj čakam, čeprav me je malo tudi strah, saj moramo še pluto ( nikoli več! )zamenjat s ploščicami. Lep pozdrav.
Nobeni, ki kupuje kuhinjo ne zavidam.
Sama sem jo zamenjala lani in mi je požrlo kar precej živcev. Všeč mi je bila Lipa, pa mi niso znesle mere. Odločila sem se za Dan kuchen in mi ni žal. Izbirala sem pa kar približno eno leto, en cel kup so mi jih izrisali, pa to ni bilo to. Pri Dan kuchen ti jo zrišejo in po potrebi tudi do konca stene zaprejo, tako, da jo treba dati ravno k mizarju izdelat, če jo hočeš do stene.
Imam pa še en cel kup naslovov, če katero zanima, ker sem si jih kar precej ogledala.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.