Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kuharski tečaji

kuharski tečaji

Pozdravljeni,

zanima me ali kdo organizira kuharske tecaje in kje? Mogoce kaksna ideja? Nekaj bolj lahkotnega??

lp,
Marjan

V Posavju jih organizira Aktiv kmečkih žena. Dobijo se v kakšni večji kuhinji, medse povabijo kuharja in se učijo. “Tečaj” traja eno popoldne, tematike pa so različne, v enem dnevu le ena: kruhi, vzhajano testo, štruklji, zelenjavne jedi, ribje jedi … Ženske so navdušene in zelo rade pridejo, saj je to priložnost tudi za druženje.

Ampak ti si imel v mislih najbrž kak bolj “zaresen” tečaj; ti bo pa kdo drug pomagal z idejo.
Lp!

Hojla!

http://www.dom-sv-jozef.si/predstava.asp?id=32

V Celju na tem naslovu!

Če se odločiš veliko zabave in kulinaričnih užitkov

Mihaela

Ups,

vidim, da sem pozabil locirati kje naj bi bili kuharski tecaji. Se dogajajo kje v Ljubljani ali okolici?

lp,
Marjan

V Škofji Loki
Kulinarika Goljat – Šola kulinaričnih umetnosti
Frankovo naselje 74 a
4220 Škofja Loka
tel. 041-704 510

Različni dnevi, različne tematike. Ponavadi imajo oglas v reviji Dober tek. Cena 8000 SIT od 17-20 ure.

V Ljubljani, vsako soboto pri Chez Eric (Rotovž). Tudi vsakič druga tema iz francoske kulinarike. Mislim, da je cena 12.000, nisem pa prepričana. Telefona žal nimam.

Zdravo, SaraSara!

Kje točno v Posavju jih prirejajo? Kateri Aktiv kmečkih žena? Se mi zdi, da so v Sevnici bolj samouke in samotarske, razen razborskih žensk.

LP

tinkarca,

v mislih sem imela ženske iz okolice Senovega, Brestanice. Ne vem pa, če ima njihov Aktiv kmečkih žena v nazivu še kraj. Če ti je zelo v interesu, se lahko pozanimam. Sporoči!

Prijateljica je bila zadnjič in je bila totalno navdušena!

Tukaj poglej:

SaraSara, hvala, ni potrebno. Verjetno je bil to bolj “babji” firbec, saj sem mislila, da je tudi v Sevnici oz. okolici kaj podobnega. Sicer pa itak z vašo pomočjo že vse vem – he,he.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close