Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kuharski tečaji GOLJAT

Kuharski tečaji GOLJAT

Prosim če je katera bila na kakšnem tečaju Kulinarike Goljat iz Šk. loke, da bi mi povedala kako je bila zadovoljna…..

http://www.kulinarikagoljat.si/index.php?page_id=6

Saj je spodaj tudi link, a vseeno:

Sem bila in grem še kdaj, tokrat na indijsko kuhinjo. Se pravi, da mi je bilo do sedaj še vedno všeč. Začela sem s poticami…

Ravno danes grem k njim na tečaj. Jutri lahko povem kaj več.

Lepo prosim da nam malo poročaš, tudi mene zanimajo neki tečaji! hvala

Sem bila na tečaju za testenine, lazanje in njoke.
Bilo mi je všeč. Gospod je zelo prijazen, če ga kaj vprašaš posebej razloži.
Na koncu se tisto kar je skuhal poje in odnese domov.
Dobiš pa diplomo in recepte za tisto kar je kuhal.

Sigurno bom še kdaj šla. Mogoče je cena malo visoka.

Pozdravček, Marija

A bi bila pripravljena v zameno za…. tele recepte-znanje razkriti…pa bi te prišlo ceneje…imaš mogoče kakšen mail

Nina 7, ni problema. Pošlji naslov na monika.staut@gmail.com pa ti bom poslala.

Marija

No evo, pa sem opravila tečaj. Se malo hecam, ker res na koncu dobiš diplomo. Mi smo pripravljali minjončke. Izveš veliko trikov o okraševanju s čokolado, pripravi raznih krem…. Je pa res, da g. Goljat uporablja bolj industrijsko pripravljene praške, kajti pri pripravi slaščic za prodajo, ne sme biti npr. svežih jajc…. Na koncu tečaja odneseš domov cel karton raznih slačšic,ki jih je nekaj že prej pripravil na pol.
Ima tudi v prodaji, kar nekaj svojih knjig, od peciva do kruha in so cenejše kot v knjigarnah.
Torej obiskat tečaj se splača.

Jaz sem bila lansko leto na poticah. Tečaj je OK, zveš veliko trikov in nasvetov. Domov odneseš ogromno izdelkov.
Vendar, tečaj poteka samo frontalno. Udeleženci sedijo v manjši predavalnici (kjer se klopi dvigujejo), mojster pa je za kuhinjskim pultom in predava oz. kaže, dela in zraven razlaga. Veliko stvari je pripravljenih vnaprej, pa jih on le dokonča oz. sfizira.
Tak način meni načeloma ne leži, jaz imam rajši, da lahko tudi sama kaj poiskusim in naredim.

Silvy, a mogoče veš za kakšno reč, kjer je to možno in se res tako dela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close