kuharski tečaj sestre Nikoline
še vsi, ki jih poznam, so ga pohvalili. Razen ene kolegice, ki je bila res povsem brez predznanja, ni bilo všeč, ker je bila precej izgubljena. res pa je, da doma ni nikoli niti malo sodelovala v kuhinji, tako da so ji bile osnovne stvari neznanka.
Jaz imam sicer doma njene kuharske knjige, ki so mi ravno zato všeč, ker so notri (med drugimi tudi) recepti naših babic, torej tudi golaž, segedin, jota ipd. Ne samo neke veleumne jedi, za katere še sestavin ne poznaš.
Tečaj je zelo v redu, s. Nikolina res učinkovita. Če se prav spomnim je hkrati na tečaju kakšnih 10 ljudi, kuha in peče se precej različnih jedi. Tečaj je 10x. s. Nikolina vse sestavine pripravi že pred tečajem (mora porabit ogromno časa), tako da se potem tam res posveti samo kuhanju. Na koncu se seveda hrana poje.
meni je bilo res všeč, samo za vsakodnevno kuho pa ni ravno veliko uporabnih idej, ker terjajo jedi preveč časa.
S seboj rabiš predpasnik in copate (če se prav spomnim).
Zakaj vlečeš temo iz leta 2007 na plano? Mogoče ta vešča sploh ni več živa, pa tudi če je, ne vem zakaj smetiš tule namesto da bi iskalo med nunskimi biznis tečaji?
BTW, Nikolinini recepti so namenjeni totalnim idi.otom brez osnovnega znanja o kuhanju. Temu primerno so tudi sestavljeni. Če ne veš, kako prižgati plin na štedilniku,lahko malce pogglaš.
Zakaj vlečeš temo iz leta 2007 na plano? Mogoče ta vešča sploh ni več živa, pa tudi če je, ne vem zakaj smetiš tule namesto da bi iskalo med nunskimi biznis tečaji?
BTW, Nikolinini recepti so namenjeni totalnim idi.otom brez osnovnega znanja o kuhanju. Temu primerno so tudi sestavljeni. Če ne veš, kako prižgati plin na štedilniku,lahko malce pogglaš.
[/quote]
Sploh ni res, recept za potico je top.
Forum je zaprt za komentiranje.