Kuhanje
Meni tudi ni bilo do kuhanja, a je bilo treba jesti. Ker je zame prava hrana samo domaca hrana, sem zacela kuhati. Za zacetek sem si kupila kuharsko knjigo. Iz nje sem si izbrala preproste jedi, ki sem jih poznala, recimo pire krompir, naravni zrezek, pasta fizol, dunajski, krompirjeva solata, rizota in podobno. Gledala sem, da imajo recepti cim manj sestavin. Najprej sem uporabljala konzervirano zelenjavo, potem sem tudi to sama skuhala. In tako je slo pocasi naprej. Kuhinjska zelisca sem odkrila zadnja. Ta naredijo veliko razliko.
Poskusi kaj lažjega za začetek. Na spletu imaš nešteto skupin, forumov, yt posnetkov, tiktok, ig.. kjer boš dobila inspiracijo za ustvarjanje v kuhinji. Ko ti rata ena jed izredno dobro, torej se res držiš recepta, boš dobila motivacijo za naslednjo.. in potem padeš v zajčjo luknjo, iz katere se težko rešiš ?
Kako pa končat s kuhanjem?
V tej noriji s službo in utrujenostjo, se mi ne da več kuhat.
Rada jem doma kuhano in kuhala bi že, a vzame preveč časa in potem še popsravljanja kuhinje, s tem, da je treba še vs eostalo narediti, ni samo kuhanje. Če bi skenslala katero od domačih del, bi ukinila kuhanje, to je ura do dve več časa na dan.
Je katera nehala kuhat?
Forum je zaprt za komentiranje.