Najdi forum

Kar nekaj vem o Kubi in vsem tistim, ki nameravate obiskati to prelepo deželo, rade volje kaj povem. n.mariposa@gmail.com

Pozdravljena,
zanima me, če je možno kupiti vodnik od Lonely Planet za Kubo v slovenščini? Če se da, mi prosim povejte kje.

Najlepša hvala.

Cukrček

cukrček3, tega pa žal ne vem.
LP bi bil koristen le glede znamenitosti, vse ostalo pa se na Kubi hitro spreminja in so potrebne bolj sveže informacije od LP-ja.

V slovenščini? No way, LP je avstralska založba, ki ji prav gotovo ni v interesu prevajati knjige v jezik tako majhne države, kot je Slovenija.

Ker, koliko pa misliš, da bi jih prodali? Po moje kakih 40 na leto, v celi državi, saj bi bil zaradi majhne naklade zelo drag.

Saj obstaja v slovenščini. Jaz sem si ga sposodil v knjižnici in je prišel zelo prav. Vsaj glede znamenitosti in nekaterih splošnih zadev.

Ja, obstaja knjiga z naslovom Kuba- 1000 vprašanj in odgovorov; vendar pa to nikakor ni turistični vodnik.
Cukrček pa je spraševal prav po vodniku Lonely planet – ta pa v Slovenščini ne obstaja.

Morda pa se, AxlRose ,motim in vseeno obstaja kak starejši turistični vodnik v Slovenščini? Vendar ga jaz na Cobissu nisem našla, tako da bi ti bila hvaležna za informacijo.

Se globoko opravičujem.
NE obstaja v Slovenščini. Imel sem angleškega.
Ker sem se na Kubi trudil s Španščino, mi je bila verjetno Angleščina že kot Slovenščina in me je to zavedlo. 🙂

(se zgodi)

Ali je bil kdo pred kratkim na Kubi in lahko posreduje nekaj svežih infomacij?

Hvala in lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close