KUBA
Oktobra nameravam odpotovati na Kubo in me zanima kje lahko najdem najcenejše letalske vozovnice. Last minute ne pride v poštev, ker sem časovno omejen. Kako je s turistično vizo? A jo moraš kupiti v Sloveniji ali si jo lahko priskrbiš na letališču na Kubi? Tudi vsaka druga informacija mi bo prišla zelo prav.
Bila sem pred enim mesecem na Kubi en mesec. Turistično vizo lahko kupiš na letališču za 21 evrov. Jaz sem jo kupila maja za 120 000 na odklopu. Pojdi na forum www odklop.com. Drugače pa ti lahko dam naslove Cas v katerih sem spala za 10 CUC in v Havani za 15 CUC.So zelo dobre, super in že ene Slovenke so sdaj odpotovale na Kubo in v Havani jim je eden zrihtal sobo za 15 CUC pa še počakal…Sem še vedno v kontaktu z njimi in lahko ti kaj zrihtajo drugje, če je tu zasedeno, kjer sem bila jaz. Res super Case.Piši kaj , če te zanima.
svrko@volja.net
Pa, pa,
Š
Tudi sam sem lani obiskal Kubo in se zanesel na priporočila o slovencu Marku,ki baje te sprejme in še popelje v določeno kazo particular v Havani. Moje izkušnje so take, da sem pri teji varianti plačal najdražjo caso na Cubi in in tudi dosti bolj pristnih sem potem še doživel. Sem se pa malo bal kako bomo se prvi dan znašli v kaosu Havane. Pa se je potrebno le prepustit.
Tako varne dežele kot je Cuba se ne najde zlepa. Na vsakega prebivalca je po mojem eden policaj.
srečno!!!
kolega oj se je vrnu iz Kube pred enim tednom, čist je nudušen, kljub težavam….ampak kaj sem hotu povedat, da on se je obrnu na Zajo, tuki tut na tem fotumu piše, je bla pred kratkim že drugič na kubi, pa še ful mu je pomagala k so mu pasuš okradl, evo tle m ate njen mejl vedno odgovori…
adijos
aja zaja, če boš slučajn brala, Miha spašuje kako zdej k je brez pasuša, a ti ga že maš…a si si novga nardila…
ah sej te bo klicu če te že ni…
čav
Forum je zaprt za komentiranje.