Najdi forum

Živjo vsem,

konec oktobra se gre na Kubo, za okol 3 tedne.
Namen potovanja: žur, salsa, dobra volja, zabava, ipd. Pa še mal turizma zraven. 🙂
Namen tega mejla: sopotniki…:-))

Pa pa

Interesantno… tell me more 🙂

Hm, a te kaj posebnega zanima?

Zadeva je 100%; ajn je, če smo vsaj 4, zaradi prevoza (taxi, privat avto) in s tem delitve stroškov. Je pa plan stvar dogovora; a se gre še kam dlje pogledat al se ostane bolj tko na krajih, kjer bi nam blo všeč, in se odzivamo glede na trenutne občutke. če komu paše iti po svoje, je seveda svoboden, pl pa se lahko zmenmo in spet pridemo skupi…Zelo free.

Kok ste pa stari? Od do? 🙂 Pa kdaj oktobra? A je tud to že fiksno al se da zment?

Jaz sem definitvno za! Mam glih tedaj planiran dopust! Kolko nas je že zainteresiranih?? Za vse dodatne informacije, prosim, če se mi lahko posredujejo na peter.megli@hotmail.com!

Okoli 30, +/- nekaj let…

Predvidoma 21. ali 22.10. se odide, kart še nimamo, bomo še počakali na ugodnejše ponudbe. Prihod nazaj 11. ali 12.11. +/- 2,3 dni, spet odvisno od cene aviokarte.

Nas je kar nekaj interesentov, kaj več pa še nismo predelali..:-))

Pjotrček, sem ti poslal mejl…:-))

Hojla!

Tudi jaz imam plan jet oktobra na Kubo. Če še koga sprejmete medse, bi se vam pridružila.
Moj mail pa je jana@dogaja.net.

LP

Jana

Hej vi vsi, ki greste na Kubo!

Okoli 10.10.2006 gremo trije na Kubo (2 fanta, 1 punca) in ker se na Kubi vedno potuje v parnem številu, vabimo enega s seboj. Ima kdo čas takrat? Gremo za tri tedne (1 teden Havane, 2 tedna avta). Spi se na prelepih plažicah. Eden izmed nas pa je bil na Kubi že večkrat, ima tam prijatelje in ve točno kako in kaj. Salsa valda, nas vleče tja!
(Okoli 300.000 sit bi zapravili.)

Nč, pište, če je kdo za.

Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close