Najdi forum

Pozdravljenji,

namerava kdo mogoče februarjua ali marca za kaka dva ali tri tedne na Kubo?
Malo potovanja in malo lenarjenja?

f.

Jest planiram aprila.

Živjo,
kdaj aprila nameravaš tja?

Jaz težko tik pred 1. majem zaradi službe in EU, ker bo panika in moram biti tukaj.

Znanec je ravno odpotoval tja in se vrne po novem letu in bom počakala, da poroča in potem naredila načrt. Ostati ne morem preveč dolgo, ker mi pač zaradi dela ne znese.

Kako ti?

f.

Hello Jest bi šla tudi februarja lahko. Zdej sem mal splanirala. Si mogoče še zainteresiran?
Če si še vedno zainteresiran mi piši na
pomaranca@pinkponk.com

Sam še to ti sporočim. Na Vandrovcu maš en full dobr forum o Kubi. Tko da če uno prečekiraš mislim, da imaš že pol Lonely planeta v žepu. Pa lepe praznike.

A

Zdravo!

Tud jaz bi šla na Kubo v marcu ali aprilu za kakšne 3 tedne. A me kdo hoče zraven vzet?

lp …

midva z možem premišljujeva, da bi šla v tople kraje sredi februarja – morda tudi kuba. Ali imaš kakšno ugodno varianto za let?
Dejmo se zbrat ena družbica pa letimo midva sva stara tam okol 35

Zivjo

S kolegom namerava po vsej verjetnosti februarja sibat na Kubo…Kaksne info o poceni letih so dobrodosle 🙂 Lahko pa bi tud skupi letel…

Za kakrsne koli info piste na uroscec@yahoo.com

Lp

Hoj!
jaz bi sla tud na Kubo (druga polovica februarja). Sicer nimam pojma kaj je tam za videt, ampak vsi jo tolk hvaljo, da bi res sla.
Me kdo vzame sabo?

Lp

Jaz že tudi nekaj časa iščem sopotnico za Kubo. Šla bi lahko tudi v februarju, vendar samo za 14 dni, ker drugač delam…kaj je tam za videt? čuj ne vem, boma že kaj našli, da bo nepozabno-piši če si zainteresirana..

Jz grem med 20 in 29.2 za ene 14 dni minimum…Ce si zaintereserana pis na uroscec@yahoo.com

Lp

Vec k nas bo, bol bo veselo 🙂

men bi odgovarjal po 20. februarju, tud max za 14 dni.
sem pa dosegljiva tud na barbk_barbk@hotmail.com

a ma kdo od vas ze kaksen plan – kam, kako (rent-a-car!!! al lokalen promet;(
iz kje mislite letet – prek Dunaja, Münchna, iz kjeje najceneje?

cau Vanci!

lahko me kontaktiras na barbk_barbk@hottmail.com

jaz bi tud samo za 14 dni sla

Tudi meni bi odgovarjala po 20. februarju..kar se tiče letalskih kart-last minute odklop.com-imajo veliko ponudb pa tudi dosti časa prej izveš za odhod-najpogosteje so leti iz Frankfurta oz. Munchna.
kar se tiče plana-ni pretirano dobro imeti vse splanirano, ker so to največkrat kr izjalovi-zato je najbolje prepustiti se toku dogajanj…vsekakor pa si je potrebno narediti okvirni plan za čas bivanja

piši če si za

A je za Kubo (14 dni) še kakšno prosto mesto?

Ja ni problema-se že neki dogovarjamo o odhodu med 20 in 29. februarjem-točnega datuma še nimamo, ker se še usklajujemo..
piši

sem ti že pisala…piši

Kok vas pa gre? Daj napiši mi svoj mail

vanjavrabl@hypo.si

MALO SEM SE ZMOTILA: vanja.vrabl@hypo.si ali pa vanjavrabl@hotmail.com

Vanci,
neki me zafrkava mejl,tko da nisem mogla prebrat.
Poleg tega je prislo do spremembe in ne morem it NIKAMOR! sorry:(
In zdaj se mi trga!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close