Najdi forum

RAVNOKAR SE POIGRAVAM Z MISLIJO, DA BI AVGUSTA OBISKAL KUBO. SAJ VEM, DA BO PADLA KAKŠNA KAPLJA, PA VENDARLE BOM LE TEDAJ UTEGNIL IZKORISTIT 3 TEDNE PROSTEGA. ČE IMA KDO PODOBNE MISLI …

Tud jaz sem že tuhtal varianto za na Kubo, sam ne vem če se splača it Avgusta, ker je full visoka vlaga, in menda brez klime crkneš. Ne vem, ne vem????????, me pa full ma.

Mene ma tud! Kaj bomo sedaj?

Ne pretiravat fantje! Kolko pa je blo pri nas v juniju – 38C!!? Pa vročina je na Karibih bolj ugodna-kaka vlaga?? Bolj suha vročina je kot pri nas. Pa še veter dost piha. To je malo bolj nevarno – kaki hurikani! Klime pa tudi imajo, ne sicer v avtih, po Casah particular pa večina imajo ruske klime in ventilatorje. Kar veselo na pot!

Mene tudi že nekaj časa zanima Kuba, samo me zanima (tisti, ki ste mogoče tam že bili), glede na to, da sem zdaj v šolstvu, pa bi imela čas le julija in avgusta, kakšno je tam kaj stanje. Glede na to, da ni ravno najbolj primeren čas za obisk poleti? Kako je kaj z dežjem predvsem?!

Zainteresirani lahko pišete na markmark@email.si …. lp

Jst sem že spomladi dal oglas za sopotnika za na Kubo. In je blo presenetljivo malo odziva. No, eden se je le najdu in greva 12.7 za štiri tedne.
Če imate kake podobne termine, se lahko tam tudi kej srečamo.
Sicer pa boste lahko po vrnitvi dobili informacije iz prve roke.

Lp Andrej

S prijateljico čakavana potrditev aranžmaja na Kubo, 2 tedna AI, za 164.000 SIT, odhod 28.6.2003. Vesela bi bila, če se mogoče oglasi še kdo, ki se še poigrava s to zamislijo. Pozdrav, Julijana

Živjo,
tudi jaz sem zaposlena v šolstvu, zato mi preostane le “poletna KUBA”.
Mogoče greš že na začetku julija? Lp, Julijana

Andrej, prosim podaj informacijo kje si kupil letalsko karto (agencija, email ali …) in po kakšni ceni. Pa srečno pot!! LP m

vse ki se odpravljate na Kubo, obveščam o dveh novejših zadevah:
a). od aprila je možno gostovanje mobitela, od maja pa tudi simobila. Lahko torej imate mobitel s seboj
b) v veljavi je nov zakon, ki ga uvajajo selektivno v provincah, in trenutno ni zajel le Havane in Santiaga: PUNC (KUBANK) NE SMETE VEČ PRIPELJATI V PRIVATNO SOBO (CASO PARTICULAR)
Poročajo o zaprtih diskotekah, nadlegovanju kubancev, ki se sprehajajo s turisti/turistkami itd.
Za žurerje torej situacija ni najboljša.
Več o temu na spletni strani KUBA ZA ZAČETNIKE http://www.studiomaksima.si/kubaweb/cubaindex.html

Karte je zrihtal kolega s katerim greva.
Je preko agencije Aviatic na Šmartinski v Ljubljani. Je 118000 SIT + 4000 SIT takse. Plačat greva ta teden in takrat bom lahko presodil o resnosti agencije.
Sicer pa sva oba redno spremljala cene na Odklopu. Aviatic tudi sodeluje z njimi.
Imajo ugodne čarterske polete iz Nemčije, tako da je najin let Munchen – Varadero.

Slovenobanc, hvala za koristne informacije.

Lp Andrej

Oj!

Jest sem dobil karto na http://www.lastminute.si (isto kot http://www.odklop.com)
Mislim da je bila dalec najcenejsa: 108700SIT , z vkljucenimi taksami in vizo!!!
So kolegi ze preizkusili in zadeva dela!

Se vidmo dol, Uros

Še ugodnejše so karte na ultra LM strani od LTU-ja. Za Kubo jih dobiš že za 50.000sit naprej!! Moraš pa imeti “kufre že spakirane”. Časa je od 2-5 dni! O tem sem pisal na forumu odklopa!

Sama ušesa so me. Kar nekaj časa sem presedel za ekranom, pa nisem našel strani LTU ultra LM. Prosim, olajšaj mi muke in zapiši popolni naslov …. hvala v naprej!

http://www2.ltur.de/de/slm.ltml

Čekiraj večkrat na dan. Po 20h cene še padejo, kar pač ostane. Možno pa je dobiti ugodno varianto že dopoldne. Npr. v nedeljo je bil polet za Varadero-Kuba za 255 E, za Namibijo pa že 210E- kar je pod 50.000 sit! In podobno…
V glavnem – biti pripravljen odit v parih dneh. Plačilo samo s kreditnimi karticami on-line. Karta čaka na letališču.
Lp

Ravno sem videl na strani LTU-ja. Danes imaš Holguin na JV delu Kube, ki je zame najzanimivejši, za ca. 50.000sit – 14 dni. Odhod jutri!! To je to!

ja, ko sem zacel izpolnjevati prijavni obrazec “on line” ti pod drzavo Slovenije sploh ne nudi. kako naj nadaljujem?

WORLD TRAVELLER, KONČNO EDEN, KI NEKAJ VE IN NE NAKLADA. FINO, ZELO ZANIMIVA STRAN. ZASTAVLJA PA SE MI VPRAŠANJE KAKO OPRAVITI BOOKING GLEDE NA TO, DA JE OMEJENO ŠTEVILO DRŽAV (PRI VPISOVANJU PODATKOV O POTNIKU), IN SEVEDA NAŠA MANJKA. HVALA ZA ODGOVOR!

MIMOGREDE, ALI SO CENE NETO ALI Z VKLJUČENIMI LETALIŠKIMI TAKSAMI!?

Pri bookingu predlagam da uporabite Češko ali Polsko (zaradi EU) in potem pri ORT- kraju bivališča napišete SLOWENIEN! Ne bi smelo biti problema. Plačilo je samo z AMEX, EU/MC ali VISA. Karto prevzamete na letališču, če letite iz D ali Ženeve, če pa iz Avstrije in drugih švicarskih letališč pa v LTUR- shop v City. Pri prevzemu karte plačate strošek 4 eurov. Lahko dobite tudi brezplačno karto za DB – od letališča po vseh nemških železnicah, vključno s Salzburgom in Baslom. Možno je samo za povratek (zaradi premalo časa – 72ur do poleta)!

Llahko bukirate polet za 1 ali 2 osebi, če pa je še spanje v hotelu pa samo za 2 osebi.

Lp

Halo Mark!

Si že našel sopotnika-co za Kubo? Mene namreč tudi mika…

Pozdravček..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close