Najdi forum

Pozdravljeni,

V kratkem potujem na Kubo, Varadero. Zanimajo me izleti (je možno potovati tudi izven države) in stvari, ki se ji splača pogledati.

LP

Na Kubi sem bila pred dvemi leti, in sicer v začetku junija 14 dni. Ravno takrat se jetam začela t.i. deževna soba, tako da je bilo sicer kljub visokim stopinjam in visoki vlagi v zraku 1x dnevno dež, ponavadi plohice po par minut do največ pol ure. En teden sem preživela na potepanju po severu Kube, drug teden pa sem bila v Varaderu. Lepi in dobri hoteli so Brisas del Caribe ( baje najboljši, v njem sem bila jaz in je res super), RIU Las Morlas in še en hotel hotel verige RIU.
Kaj se spalča pogledat? Oglej si vilo Du Ponta, pa mislim da je v samem mestu restavracija ali pizzerija Al Pacina. Drugače pa imaš možnost enodnevnega izleta v Havano, na otoke in vožnjo z jadrnico ali vodnimi skuterji. Na polotoku je tudi vodni show z delfini. Najameš lahko vespo in brez kakršnegakoli dovoljenja prekrižariš polotov po dolgem in počez. Sicer pa lahko enostavno uživaš na plaži.
Priporočam ti paket ALL INCLUSIVE, ker lahko za majhno ceno zelo veliko dobiš. Aja, glavna sezona je pri njih od novega leta pa tja do marca. Takrat je tudi vreme najboljše.
Želim ti veliko užitkov na Kubi. Meni je bilo zelo všeč.

lani sem bil na cubi,a samo v havani.tam je bilo kot pred 20imi leti v rusiji.revščina je velika in ljudje komaj čakajo da te opeharijo.pazi pri menjavi oz.uporabljaj kar $ in ne verjemi ljudem ki ti omenjajo boljšo menjavo v njihove pesose.v havani sem plačal za sobo na šverc najprej10$ potem ko mi je pa zmanjkalo denarja pa sem se zmenil za 5$.vedi da tam velika večina na mesec ne zasluži več kot 20$ .varadero pa je po mojih podatkih od havane bolj turističen in mnogo dražji. uživaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close