Najdi forum

Živjo, saj vem, da je že nekaj podobnih tem odprtih, ampak ne najdem prav konkretnih odgovorov na moja vprašanja o obisku Kube.
Razmišljamo, da bi šli enkrat decembra, jan, feb. Smo hoteli iti z agencijo v hotel, pa se tam sončat pa jest, pa to sigurno ni nam ok za tako ceno, ker tako sigurno ne doživiš nič od Kube.
Zato bi rezerviral karte, potem pa tam spali v kakšnih apartmajih, slišala sem že za casas particulares – ali so to dovolj zanesljive? Ali je bolje če kakšen bolj ‘uradno priznan apartma’ vzamemo? Kje se to najde? Razmišljali smo, da bi šli vsaj na tri konce Kube – Havana, potem pa še malo v drugo smer. S katerim prevoznim sredstvom bi lahko šli? Pa da bi potem zamenjali tri nastanitve, verjetno.
Ne bi bilo to neko hudo popotovanje, ker tudi vemo, da ne moremo videti cele Kube, itak. 🙂 Bi šli pa za cca 12-15 dni, saj vem, ne bom videla veliko, ampak vseeno je pa to verjetno neko sanjsko potovanje. 🙂
Kako je s hrano? Še kaj priporočate? Vem za cepiva, vizume …
Najlepša hvala, če je morda kdo bolj podrobno obiskal Kubo ter da bi mi bil pripravljen še malo bolj razložiti, opisati in predlagati kaj, bi bila zelo hvaležna – lahko pusti mail in ga kontaktiram, hvala:)
Nismo še čist ziher, da gremo, ampak se pripravljamo in dogovarjamo. Živela Kuba! (preden Američani ne pridejo :-))

na spletno stran posvetu.si, kjer bos nasla marsikaj zanimivega in pa vprasas jih lahko tudi za nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close