kuba karte
Čao,
midva sva letela iz Dunaja preko Madrida v Havano z Iberio in je stalo 130.000 SIT na osebo (karte sva kupila pri Airpassu). V obe smeri moraš 1 dan prespati v Madridu, ampak ti Iberia plača hotel s 4 zvezdicami v centru mesta in zajtrk. Do letališča in nazaj te tudi pelje Iberia, poleg tega pa imaš še v Avstriji zastonj vse vlake na dan odhoda in dan prihoda.
Menda se da še ceneje leteti iz Munchna, ampak nama se ni dalo z vlakom do tja, če pa greš z avionom, pa pride že dražje.
by
Živijo!
Jaz sem jih nabavil na http://www.odklop.com. 127000 SIT let Muenchen – Varadero. Dobiš jih še ceneje (97000 SIT), vendar je ponavadi na voljo ena sama, letiš pa čez tri dni… 🙂
Lep pozdrav,
Vedran.
Na odklopu.com se da dobit ugodne karte tudi za Kubo -odvisno od sezone (predvsem v Evropi). jaz sem letel za 103.000 iz MUC pozimi, ko je na Kubi glavna sezona, v Evropi pa seveda ne. Tokar je napisal VedranP drži, je pa res da se da dobit karte pri ultra last minute še precej ceneje – za 60.000 sit za Kubo. Ampak ne zdaj ko ima cela Evropa dopuste in počitnice.
Forum je zaprt za komentiranje.