Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kuala Lumpur – kam med ogledom odložiti oblačila?

Kuala Lumpur – kam med ogledom odložiti oblačila?

Zanima me, kako je izvedljiv ogled Kuala Lumpurja, če imaš pri sebi oblačila iz Evrope, kovčki so v tranzitu, zunaj pa je preko 30 stopinj?
Imajo na letališču kakšne temu primerne garderobe? Tovorjenje bunde in ostalega tovora je namreč precej nepraktično…

hm, ne vem kam vse te pelje pot, ampak jaz recimo nisem nikoli jemala s sabo bunde kadar sem šla v času naše zime v kakšen toplejši kraj. Jo pač pustiš doma in vzameš en debelejši pulover, ki ga potem stlačiš v ruzak ko greš po mestu.
Drugače pa samo tko za informacijo, sicer ne vem koliko časa imaš na letališču v KL, ampak samo letališče je od centra oddaljeno 30km, če je gužva na cesti zna to pomeniti kar nekaj časa vožnje tja in nazaj, tako da dobro preveri koliko časa ti ostane, kaj si želiš videti in ali se ti sploh splača.
Kakšne garderobe na letališču sicer nisem zasledila, ampak čisto možno da jo imajo, je ful zrihtano letališče in organizacija je res na nivoju, tko da verjetno obstaja tudi kaj takega.

lp, katja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close